Jürgen Klopp etter tap mot CP:- Vi må slå tilbake

En skuffet Jürgen Klopp mente marginer var mot Liverpool og at de røde ble felt av to svært billige og uforståelige baklengsmål.

23. apr 2017 kl 20.16 Torbjørn Flatin

- Jeg vet hva alle vil si nå, at det er i ferd med å glippe for Liverpool i innspurten, uttalte Jürgen Klopp til Sky Sports kort tid etter 1-2 mot Crystal Palace.

- Jeg synes vi dominerte kampen i 1.omgang, men det er ikke lett å skape sjanser på rekke og rad i en slik type kamp. Jeg sa på forhånd at Crystal Palace har et godt lag, og nå kunne alle se det.

- Vi hadde en god periode tidlig i 2.omgang, men da hadde vi fått en utligning i mot oss som jeg ikke vet hvordan gikk til. Jeg vet at vi skulle ha forsvart oss bedre, men er uforstående til hvordan det er mulig, fortsatte manageren etter at han måtte se sin tidligere spiller Christian Benteke score to nye mål på Anfield.

- Hvis Philippe Coutinho faller i feltet får han straffe, og det skulle ha vært straffe, men det er ikke viktig nå.

- De får 2-1 på en corner som vi lar gå forbi første stolpe, og som ikke har noe med hvordan du stiller opp på dødball å gjøre.

- Du kan gå forbi de to garderobene nå og høre en ganske forskjellig stemning. Det er ikke lett å ta et tap som dette, men nå har vi åtte dager til å forberede oss til neste kamp mot Watford.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]