– Vi skulle gjerne unngått baklengsmålet

Ragnar Klavan er selvsagt meget godt fornøyd med seieren over Arsenal, men hadde gjerne sett at Liverpool hadde holdt buret rent.

5. mar 2017 kl 11.38 Einar Kvande

– Det var veldig viktig for laget at vi slo tilbake med en gang og spilte godt foran våre egne fans. Det var mange følelser i sving i denne kampen. En god kamp fra vår side, sier Klavan til Liverpoolfc.com.

– Vi er selvsagt litt skuffet over at de fikk et mål. Vi skulle gjerne holdt buret rent. Men totalt sett er 3-1 over Arsenal en god reaksjon, fortsetter estlenderen.

– Vi traff med taktikken, og alle var fokuserte, spesielt i første omgang. I andre omgang var starten kanskje ikke så god, og det var slik vi lot dem komme inn i kampen igjen ved at de fikk redusere til 2-1. Men etter det forsvarte vi oss godt. Vi var kompakte, og mot slutten gjorde Gini det tredje målet og avgjorde det hele.

Håper på flere sjanser

Seieren over Arsenal var en stor opptur etter svært varierende resultater etter nyttår.

– Jeg tror det største problemet vårt denne sesongen har vært manglende stabilitet. Nå ser vi fremover. Vi får bare forsøke å lære av det som har skjedd, og vokse med det. Dette er utfordringen vi har. Vi må ta den, og stå på videre.

Klavan leverte en meget god kamp i Liverpools midtforsvar, sammen med stopperkollega Joel Matip. Nå håper han å beholde plassen mot Burnley neste helg.

– Selvsagt håper jeg det, fra et personlig perspektiv. Jeg fortalte alle da jeg kom hit at jeg ville forsøke å hjelpe laget så mye som mulig. Når det er bruk for meg, vil jeg være der og spille. Men det er managerens avgjørelse hva som skjer fremover. Jeg gjør mitt beste når jeg spiller, og forsøker å gjøre managerens valg så vanskelig som mulig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]