Klopp om transfersommeren:– Vi vet hva vi vil ha og jobber hardt for å få det til

Jürgen Klopp er klar på at det vil komme nye spillere til Anfield i sommer, men er vel så opptatt av å forbedre de som allerede er i stallen.

12. mar 2017 kl 08.35 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp mener Liverpool har en god base for å oppnå suksess neste sesong, og har allerede gjort det klart at det vil bli spillerkjøp - og sannsynligvis også noen salg denne sommeren. Men det er noen annet som er aller viktigst for han.

– Planen er å begynne med å forbedre spillerne som er her, det er så lett å glemme slike ting. Er det mulig at disse spillerne kan forbedre seg? Ja, det er det. Og jeg mener det er veldig viktig, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo.

Ulike planer

– Ser vi etter overganger og etter spillere? Ja. Er vi nær å signere noen? Nei, det er ikke noe å si om det. Det er ikke sånn at vi ser etter nøyaktig fire spillere eller fem spillere. Det er ulike utfordringer, ulike planer. Men vi vet hva vi vil ha, og vi jobber veldig hardt for å få det vi vil ha, sier Klopp.

Klopp klarer ikke la være å spøke om at Liverpool gikk i overskudd på overgangsmarkedet sist sommer.

– Overgangsbalansen vår var positiv, men det er negativt eller?

  Selvsagt vil vi bruke penger denne sommeren, og sannsynligvis vil vi tjene noen penger også.Jürgen Klopp

  Bedre å ikke kjøpe - enn å handle feil

  – Det var ikke sånn at vi lot være å kjøpe spillere sist sommer for å få et positivt resultat. Ikke i det hele tatt. Troppen er i bevegelse. Noen spillere kommer inn, noen drar. Jeg mener vi er i en situasjon der vi har en god mulighet for å forbedre oss. Selvsagt vil vi bruke penger denne sommeren, og sannsynligvis vil vi tjene noen penger også.

  – Men man kan ikke se på slutten av vinduet at, vi er 20 millioner pund i pluss, «da må vi kjøpe noen». Det er ikke sånn det fungerer.

  – I vinter så vi etter spillere, men du kan ikke kjøpe spillere bare fordi du trenger en, og ikke bry deg om hvem. Å ikke kjøpe en spiller er bedre enn å kjøpe feil spiller faktisk. Så vi lot det være. Så kom Coutinho tilbake, så Mané, og nå er grunnfjellet godt, veldig godt. Nå må vi bygge på det, sier Klopp.

  – Jeg har vunnet noen ting før, og nå jobber vi for å vinne noen ting her, sier han i Daily Mail.

  Har du innspill til journalisten?
  [email protected]