Vil gi Lucas testimonial

Echo-journalist mener Liverpool bør hedre brasilianeren for ti år i klubben.

18. apr 2017 kl 23.47 Arve Corneliussen

«Hittil har det ikke blitt diskutert om Liverpool skal gi Lucas en testimonial, men det bør være på agendaen. Enten han blir eller drar i sommer, er en slik kamp på sin plass for ti års trofast tjeneste», skriver Liverpool Echo-journalist James Pearce.

Lucas signerte for Liverpool 11. mai 2007. Han ble kjøpt for £5M fra brasilianske Gremio, og har siden spilt 341 kamper i rød trøye. 242 av dem i Premier League, ifølge LFChistory.net.

«Han har gjort det til vane å komme tilbake fra motgang. Ved flere tilfeller har det sett ut som han har vært på vei bort, før han plutselig har kommet tilbake og svart kritikerne», fortsetter Pearce.

Pearce peker på at Lucas blant annet hadde muligheten til å dra til både Inter Milan og Galatasaray denne sesongen, men heller ble i Liverpool som en rotasjonsspiller.

«Å tilpasse seg å være back-up var ikke lett for Lucas, for han har aldri vært typen som har vært fornøyd med å tjene lønnen sin fra benken. Å spille for Liverpool betyr alt for ham. Båndet mellom Lucas og klubben er sterkt, noe han også har vist som ambassadør utenfor banen», påpeker Echo-journalisten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]