Vil hjelpe United til topp fire-plassering

Tom Cleverley har planer om å hjelpe gamleklubben på mandag.

29. apr 2017 kl 20.59 Arild Skjæveland

At en spiller med fortid i Manchester United og Everton ikke unner Liverpool noe kan ikke komme som noen overraskelse på noen. Tom Cleverley er utlånt fra den blå naboen til Watford ut denne sesongen før overgangen blir gjort permanent til sommeren, og har store planer om å stikke kjepper i hjulene for de helrøde.

– Vi har et ord med i laget om hva som skjer i toppen av ligaen. Vi har fortsatt City, Chelsea, Liverpool og Everton igjen i de siste fem kampene, sier midtbanespilleren til ESPN.

– Det er en stor utfordring for oss, men vi ønsker å avslutte sesongen sterkt og ende blant de ti beste. Det er ekstra gledelig når du tar tre poeng mot toppklubbene der det ikke er forventet at du skal ta poeng.

Mer tro på Manchester-klubbene

Han tror begge Manchester-klubbene kommer foran Liverpool på tabellen.

– Du får tro på at du kan hevde deg mot de beste, og vi håper at vi får til det mandag kveld. Jeg tror Chelsea og Spurs blir de to beste, og så får Manchester-klubbene kjempe om topp fire. Jeg vil kanskje angre på det med Liverpool på besøk mandag kveld, men forhåpentligvis kan vi gjøre United en tjeneste, sier den tidligere Everton-spilleren.

– Vicarage Road er et tøft sted å komme for store lag. Jeg merket det allerede etter min første uke i klubben, fordi laget er fokusert på å vinne og har mange karakterer. Jeg regner med jeg får litt tyn fra Liverpool-supporterne som tidligere Everton og Manchester United-spiller.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]