– Ville betalt for å spille med ham igjen

Torres beskriver Gerrard som den beste spilleren han har spilt med.

14. apr 2017 kl 13.26 Marius Rabben

– Han var alt jeg trenger på banen, alt i én spiller, sier Fernando Torres til BBC-programmet Football Focus.

Spanjolen, som ble hentet til Anfield som 23-åring, nettet 81 ganger på 142 opptredener. Til sommeren er det gått ti år siden overgangen fra Atlético Madrid.

Tilbake i barndomsklubben spiller VM- og EM-vinneren sammen med blant andre Antoine Griezmann, og han har hatt profiler som Andrés Iniesta og Eden Hazard som lagkamerater på landslaget og i Chelsea.

– Mye bedre enn forventet

Torres er imidlertid ikke i tvil om at sin tidligere kaptein topper hans liste.

– Jeg var en stor fan av Stevie før jeg dro til Liverpool, men å spille sammen med ham var mye bedre enn forventet. Han var med god margin den beste spilleren jeg noen gang har spilt med, og jeg ville betalt for å få spilt sammen med ham igjen.

VAR GJENFORENT:
VAR GJENFORENT:  Gerrard og Torres spilte sammen igjen under All-Star-kampen på Anfield i mars 2015.

– Følte med Stevie

Selv om Torres ikke vant pokaler på Merseyside, har han senere fått løfte både Champions League-, FA-cup- og Europaliga-troféet ikledd Chelsea-trøye. 33-åringen, på motstanderlaget, hadde vondt for å se Steven Gerrard da han sklei i ligainnspurten for tre år siden.

– Jeg følte veldig med Stevie ettersom vi ikke hadde mulighetene til å vinne Premier League sammen, og Liverpool var så nærme (i 2014) etter så mange år.

– Det var veldig urettferdig for Stevie, for han er den som fortjener å vinne Premier League, og alt endret seg i løpet av ett sekund.

Hele intervjuet med Torres skal vises på BBC One fra lørdag klokka 13.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]