Vurderer sin Liverpool-fremtid

Divock Origi er ikke fornøyd med antall minutter han har fått på banen for Liverpool denne sesongen.

23. mar 2017 kl 12.24 Einar Kvande

Paul Joyce i The Times skriver at Divock Origi er frustrert over lite spilletid for Liverpool, og derfor vurderer sin fremtid i klubben.

– Det er litt frustrerende at jeg spiller så lite, siteres Origi av Joyce.

– Jeg tror på meg selv, og jeg vet godt hvilke kvaliteter jeg besitter, selv om manageren ikke har fått øynene opp for dem ennå. Jeg vil understreke at jeg respekterer avgjørelsene hans, blir belgieren sitert av ESPN.

– Det har vært en stund siden jeg fikk spille flere kamper på rad. I fjor var det enklere, for da var vi fortsatt med i Europa League og var dermed med på to fronter på denne tiden. Derfor fikk jeg flere sjanser. Nå har vi bare Premier League igjen.

– Denne sesongen har det vært vanskelig å få spilletid. Jeg kommer til å ta en vurdering i ro og mak etter at sesongen er over.

– Takket være den erfaringen jeg har tilegnet meg, vet jeg at jeg kan håndtere situasjonen. Du må bare venne deg til det, beholde roen og fortsette å jobbe.

Mer effektiv som spiss

Joyce slår fast at Liverpool vil vurdere å kjøpe en ny spiss til sommeren, da det forventes at Daniel Sturridge vil forlate klubben. Origi mener imidlertid at han kan være mannen som fyller et eventuelt tomrom etter Sturridge.

– Målet mitt er å bli fast inventar på førstelaget i Liverpool, og jeg tror ikke jeg er så langt unna. Jeg har spilt et par ganger på vingen, men med min hurtighet og effektivitet foran mål tror jeg at jeg er mye mer effektiv som spiss.

– Enn så lenge fokuserer jeg på Liverpool. Jeg vil forsøke å vise meg frem når manageren setter meg inn. Jeg synes jeg har klart det bra frem til nå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]