– Ballen hadde kanskje gått i mål likevel, men det var masse Burnley-spillere i nærheten

Ragnar Klavan forklarer hvorfor han «stjal» Dejan Lovrens mål mot Burnley.

1. jan 2018 kl 23.45 Einar Kvande

Ragnar Klavan ble Liverpools matchvinner mot Burnley, men det kunne like gjerne ha vært Dejan Lovren. Kroatens heading hadde retning mot mål da Klavan bestemte seg for å gi ballen en ekstra dytt med hodet.

– Før frisparket bestemte jeg meg for å løpe mot stolpen. Det var en god sjanse for at noen ved den andre stolpen ville sende ballen inn foran mål. Jeg ønsket bare å sikre at den ballen gikk over linja, forklarer estlenderen.

- Lovrens heading hadde kanskje gått inn, men det var masse Burnley-spillere i nærheten, legger han til.

Historisk

Klavan skrev seg med scoringen inn i historiebøkene som den første estlenderen til å score mål i Premier League.

– Det handler ikke om at jeg gjorde mål. Det handler om den gode følelsen av å ta tre peong. Det ble en sprø avslutning på kampen, og det faktum at vi tok tre poeng til slutt er av enorm betydning.

– Vi har et svært godt lag, og viste det nok en gang. Vi holdt det gående. Det er aldri enkelt i Burnley. Vi må også huske på at det er bare to dager siden sist vi spilte kamp, men alle var klare for denne kampen og sto på.

– Ser du hvilken lengde og tyngde Burnley har på sine spillere, så er det ikke enkelt. Men det er alltid viktig at vi spiller vårt eget spill. Det var viktig også i dag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]