IKKE FØRSTELAGSAKTUELL  Jürgen Klopp mener at Rhian Brewster får god nok matching på U19 og U23-laget. Her er han i aksjon mot PSV Eindhoven i Premier League International Cup.

Brewster må smøre seg med tålmodighet

Rhian Brewster hadde håp om å få sin førstelgsdebut for Liverpool i FA-cupen denne sesongen. Det skjer ikke mot Everton.

Jürgen Klopp tror at Rhian Brewster har en stor Liverpool-fremtid foran seg, men 17-åringen blir ikke innlemmet i førstelagstroppen til FA-cupkampene denne vinteren.

– Skal du inkludere en spiller i troppen må du ha behov for ham, sier Klopp til Liverpool Echo.

– Rhian får spille nok kamper. Han kan spille for to ulike ungdomslag her i klubben.

– Slik vi forstår det er vi fremtiden til Rhian Brewster. Han er en del av fremtiden til Liverpool FC. Vi kan ikke sette ham på benken bare fordi han skal bli husvarm på Anfield.

– Vi har flere valgmuligheter på spissplassen for øyeblikket. Vi har Roberto, Dom, Ingsy og Daniel. Vi må ta ut en tropp, og da kan jeg ikke dele ut presanger, konkluderer Liverpool-manageren.

– Rhian er en fantastisk gutt, som vil få en fantastisk karriere. Vi liker ham, og han vil få muligheter, men vi kan ikke sette ham på benken bare fordi han skal bli husvarm på Anfield.