Spillerbørs:Cans knallskudd vekket kampen

Emre Can slo tilbake etter en dårlig kamp mot WBA. Tyskeren var helt sjef på midten og vekket en litt døsig kamp etter et knallskudd fra 20 meter.

30. jan 2018 kl 23.19 Tor Sandø

Loris Karius 7

Tar seg greit av det som kommer. En bra redning på Huddersfields største mulighet i første omgang. Står for øvrig trygt og greit på en ikke alt for ttravel dag.

Joe Gomez 6

Veldig feilplassert da han går i duell med feil spiller på den nevnte sjansen til hjemmelaget i første omgang. Gir ikke alt for mange bidrag offensivt.

Joel Matip 6

Hadde en forferdelig opptreden mot West Bromwich lørdag og var nok litt preget av dette i dag. Virket usikker i flere involveringer. Men dette var ikke kampen for de store prøvelsene for de rødes defensive spillere. Må nok forvente å bli ofret for van Dijk i søndagens kamp mot Tottenham.

Dejan Lovren 7

Hadde heller ikke så mye å gjøre. Det ble veldig mange støttepasninger for Liverpool denne gang og der var kroaten flink til å være spillbar. Ble heller ikke mye utfordret mot det ultradefensive hjemmelaget.

Andrew Robertson 7

Var flere bidrag offensivt fra den skotske sidebacken enn fra hans engelske kollega. Virker ”på” gjennom hele kampen og viser god innsats. Flink til å være spillbar.

Jordan Henderson 6

Kaptein Jordan manet sine medspillere til innsats fra start på John Smith`s Stadium. Går foran og var sammen med sine midtbanekolleger flinke i presset av de blå-hvite. Noen ballmiss trekker ned.

Emre Can 8

Tyskeren vekket en litt døsig kamp etter 26 minutter på et knallskudd som er utrolig godt utført. Han holder skuddet nede og sender raketten nede i hjørnet. Er viktig i jobben med å holde i trykket i en kamp der de røde hadde en ballkontroll godt oppe på 80-tallet. Har en liten tendens til å bli litt passiv når laget skal forsvare seg. Liverpools bestemann i dag.

James Milner 7

Hans bakgrunn i erkerivalen Leeds gjorde at han fikk noen spede pipekonserter fra hjemmepublikummet mot seg hver gang han fikk ballen i Huddersfield i kveld. Milner gjorde sine saker riktig så bra. Gode og lure bevegelser og bidro til at de røde satte ny Premier League-rekord i antall pasninger.

Mohamed Salah 7

Spør Milner om å få ta straffesparket som avgjør kampen. Satte ballen til venstre for keeper, på samme sted som i hjemmeoppgjøret. Egypteren var aktiv og løpsvillig i samfulle 90 minutter i Yorkshire, men overmakten i form av et overbefolket forsvar gjorde ikke arbeidsforholdene særlig enkle.

Roberto Firmino 8

Scoret et fantastisk mål i overtiden i førsteomgangen da han på frekt og typisk Firmino-vis lurte keeperen og alle åtte defensive spillerne til Huddersfield, som trodde han skulle spille ut i feltet. Brassen skjøt ballen mellom keeper og stanga og i mål. Var bra på hugget i tillegg til dette også

Sadio Mane 6

Er totalt ute av form og virker innimellom litt uinteressert og daff for tiden. Kom seg til et par brukbare sjanser, men det som han var så god til tidligere sitter ikke så godt nå. Forsøker og forsøker, men lykkes dessverre med lite, slik det av og til er for fotballspillere.

Alex Oxlade-Chamberlain

Får knappe åtte minutter for Salah.

Georginio Wijnaldum

Fikk sju minutter for Henderson. Hovedjobben var å holde midtbanen i en periode der Huddersfield yppet seg litt mer enn de øvrige 82 minuttene.

Dominic Solanke

Fikk et par-tre minutter for Firmino. Det første han gjorde var å vinne en hodeduell og det ble med det for reservespissen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]