Spillerbørs:Det utskjelte stopperparet reddet poengene

Ragnar Klavan og Dejan Lovren ble i fellesskap matchvinnere mot Burnley, og var samtidig to av Klopps beste menn på Turf Moor.

1. jan 2018 kl 18.56 Einar Kvande

Simon Mignolet 7

Kan ikke lastes for Burnleys mål, og tar det man forventer at belgieren skal ta – en stuss fra Arfield, et lavt skudd fra Defour og ikke minst gjør han en god redning på en Vokes-avslutning i sluttminuttene.

Trent Alexander-Arnold 6

Slurver veldig i det defensive spillet i første omgang, noe som kunne ha blitt kostbart for Liverpool allerede etter åtte minutter. Men spiller seg opp etter pause, hvor han slår flere gode innlegg, fikk assist på Manés scoring og hadde et langskudd som hadde fortjent en bedre skjebne.

Ragnar Klavan 7

Slurver med et par oppspill, men totalt sett gjør han en meget solid defensiv kamp, som han kroner med å bli matchvinner fire minutter på overtid. Det gjør at vi kåret estlenderen til Liverpools beste på Turf Moor.

Dejan Lovren 7

Får et par billige frispark dømt mot seg på grunn av en helhjertet defensiv innsats. Er solid i luftduellene med unntakt av duellen han taper med Barnes på en corner etter 82 minutter. Får assist når Klavan blir matchvinner, men ballen ville kanskje ha gått i mål uansett?

Joe Gomez 6

Sover når han lar Berg Gudmundsson komme inn bak seg og sette inn utligningen, ellers gjør han nok en god defensiv kamp, denne gangen som venstreback.

Emre Can 7

Tyskeren går i krigen, kvier seg ikke for å tråkke til i duellene, og er den som driver Liverpool fremover i jakten på et seiersmål etter Burnleys utligning.

Georginio Wijnaldum 5

Innsatsen er stor, men det blir lite sluttprodukt av det nederlenderen driver med på Turf Moor. Får flere gode muligheter som han sløser bort med håpløse skuddforsøk og svake avslutninger

Adam Lallana 7

Var Liverpools beste spiller i første første omgang, men ble sliten og ikke like toneangivende etter pause. Har en meget viktig takling på Gudmundsson etter 18 minutter, hvor hans strålende returløp og takling kan ha reddet et baklengsmål.

Alex Oxlade-Chamberlain 6

Blandet drops av den tidligere Arsenal-spilleren, fra svake innlegg til gode skuddforsøk. Mer med i det oppbyggende spillet etter pause enn i første omgang. Får en kjempesjanse til å avgjøre kampen etter 84 minutter, men Pope redder avslutningen fra kloss hold.

Sadio Mané 6

Leverer en veldig svak og anonym første omgang, og er tydelig ikke i form. Men den strålende scoringen der han klinker ballen i vinkelen fra 16 meter trekker selvsagt opp.

Dominic Solanke 6

Kommer i et par gode avslutningsposisjoner, men blir stoppet av Burnley-forsvarere i de avgjørende øyeblikkene. Løper mye, men ikke noe «end product».

James Milner

Erstatter Lallana like før Burnley utligner.

Roberto Firmino

Kommer inn for Mané og får spille de siste 20 minuttene, og som vanlig er det ikke noe å si på arbeidsinnsatsen.

Joël Matip

Kommer inn for å være med på å trygge seieren etter Klavans vinnermål dypt på overtid.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]