Forsøker å overtale Coutinho

Liverpool-ledelsen gjør alt som står i deres makt for å beholde Philippe Coutinho.

5. jan 2018 kl 00.00 Einar Kvande

Barcelona står klare til å betale hele 140 millioner pund for å sikre seg Philippe Coutinho i januar. Det spanske laget skal ifølge Chris Bacombe i Telegraph være villige til å betale 105 millioner pund umiddelbart, og i tillegg kommer 35 millioner pund dersom en rekke klausuler innfris.

Det vil i så fall gjøre Coutinho til den tredje dyreste fotballspilleren i historien, kun bak Paris Saint Germain-duoen Neymar og Kylian Mbappe.

Bascombe skriver imidlertid at Liverpool ikke har noe ønske om å selge 25-åringen selv til denne rekordsummen.

– De gjør nå alt som står i deres makt for å overtale Coutinho til å bli værende. Men trass i disse samtalene virker det som spilleren er klar på at han ønsker en overgang til Nou Camp i januar, melder Bascombe.

– Liverpool jakter ikke noen erstatter for øyeblikket. De har ikke tatt kontakt med Monaco angående Thomas Lemar. Istedet fokuserer de på å overtale Coutinho, og argumenterer med at han kan oppnå sine Champions League-ambisjoner på Anfield i 2018. Så langt har de ikke lykkes med å overbevise brasilianeren om dette, slår Bascombe fast.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]