– Jeg trodde ballen var inne

Georginio Wijnaldum, som var byttet ut, trodde Roberto Firminos heading fire minutter på overtid gikk i mål.

23. jan 2018 kl 00.08 Einar Kvande

Roberto Firmino fikk en enorm mulighet til å berge det ene poenget helt på tampen av overtiden i 1-0 tapet for Swansea, men brasilianerens knallharde heading traff stolpen.

– Jeg trodde ballen gikk i mål, men dessverre gjorde den ikke det. Vi var ikke heldige med avslutningene. Du får noen slike kamper. Nå må vi bare bevare troen på oss selv og se fremover, sa Georginio Wijnaldum etter kampen.

Wijnaldum, som ble byttet ut etter 73 minutter, var spesielt misfornøyd med førsteomgangen.

– I andre omgang spilte vi slik vi ønsket å spille første omgang også, men da klarte vi det ikke. Vi er mest skuffet over at vi ga bort et mål i første omgang. Vi ga dem deres eneste sjanse i kampen, og de scoret et mål. Hadde vi spilt hele kampen slik vi spilte i andre omgang ville vi likevel ha vært skuffet, men da hadde vi i det minste prøvd. Vi gjorde ikke det i første omgang. Vi gjorde ikke det vi skulle gjøre.

Alfie Mawsons scoring sørget for at Liverpools ubeseirede kamprekke ble stoppet på 18 matcher. Jürgen Klopps mannskap hadde ikke tapt siden 4-1 tapet for Tottenham på Wembley i midten av oktober før kveldens tap. De røde er imidlertid fortsatt inne blant topp fire med 14 kamper igjen å spille.

– Vi hadde en lang rekke kamper uten tap, noe som var bra. Men det har vi hatt bare fordi vi har gjort de riktige tingene ute på banen. Vi har vært 100 prosent konsentrerte og skarpe fra første minutt av. Det må vi gjøre igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]