– Vi kan ikke prioritere å hjelpe andre klubber

Jürgen Klopp håper å holde tredjekeeper Danny Ward på Anfield ut sesongen. Mange klubber frister waliseren med mer spilletid.

4. jan 2018 kl 17.18 Einar Kvande

Danny Ward vil sitte på innbytterbenken når Liverpool er vertskap for Everton i FA-cupens tredje runde i morgen kveld. Loris Karius skal vokte buret, mens Simon Mignolet blir hvilt.

Ward tilbrakte fjorårssesongen på lån hos Huddersfield. Denne sesongen har han kun fått en førstelagskamp for Liverpool, mot Leicester i ligacupen den 19. september.

– Planen jeg har for Wardy er en plan jeg snakker med ham om før jeg snakker med pressen, uttalte Jürgen Klopp da han fikk spørsmål om Wards situasjon under dagens pressekonferanse.

Håper å beholde tredjekeeperen

– Alt er bra så langt. Danny er ung, veldig dyktig, en keeper med stor potensial, noe som betyr rom for forbedringer. Vi ønsker virkelig å jobbe videre sammen med ham for å få ut dette. Det er noe vi hadde likt å gjøre, men vi får se hva som skjer.

– Vi har fått en rekke forespørsler fra andre klubber om lån og slike ting. Under transfervinduet i januar ser det ut som alle oppfører seg som sesongen allerede var over, så nå må vi forsøke å holde de spillerne som vi ikke brukte hyppig nok i første del av sesongen fornøyde.

– Sesongen er lang, og det skal spilles mange kamper i løpet av en kort periode, så det vil være nok kamper for alle. Vi forhaster oss ikke. Vi kan ikke prioritere å hjelpe andre klubber. Vi må tenke på oss selv først, konkluderer Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]