– Liverpool er den perfekte klubb for meg

En storfornøyd Virgil van Dijk snakker endelig ut om hvorfor han ville til Liverpool.

1. jan 2018 kl 09.36 Arild Skjæveland

Tredje juledag offentliggjorde klubbene at de hadde kommet til enighet om en overgang for Virgil van Dijk. I dag åpnet overgangsvinduet, og nederlenderen er offisielt Liverpool-spiller.

– Jeg er veldig glad for å være her, og kan ikke vente på å komme i gang, var Van Dijks første kommentar til Liverpoolfc.com.

– Bare perfekt

26-åringen mener Liverpool er den perfekte klubb for han.

– Det viktigste er størrelsen på klubben, kulturen, spillerne, manageren og supporterne, som gjør hele klubben så spesiell. Med historien og alt rundt, selv treningsfeltet. Det er bare perfekt for meg, og perfekt for min familie.

KLAR:
KLAR:  Virgil van Dijk er Liverpools rekordkjøp.

– Jeg tror det kommer til å bli spesielt. Jeg synes Anfield er et veldig spesielt stadion, og nå er det mitt hjem også. Jeg gleder meg til å være på banen, og spesielt med dette som hjemmebane. Det kommer til å bli fint. Spesielt kveldskampene og europacupkveldene, sier han.

Drømmer om trofeer

Stopperen kommer til å spille med draktnummer 4, og ha «Virgil» på ryggen.

– Jeg håper å vinne troféer. Alle spillere ønsker det. Med denne stallen og utviklingen til klubben, så tror jeg vi er veldig nære. Vi må gjøre det, og se hva fremtiden bringer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]