Monaco vil ikke selge Lemar i januar

Thomas Lemar står på ønskelisten til Liverpool, men Monaco synes ikke villige til å selge i januarvinduet.

4. jan 2018 kl 19.01 Einar Kvande

Liverpool Echo siterer Monacos hovedtrener, Leonardo Jardim, på at den franske klubben ikke har noen planer om å selge Thomas Lemar til Liverpool i januarvinudet.

Franskmannen ses på som en mulig erstatter dersom Philippe Coutinho skulle forsvinne til Barcelona i løpet av denne måneden.

Liverpool forsøkte å sikre seg 22 år gamle Lemar i sommer, men klarte ikke å komme til enighet med Monaco om en overgang.

– Monaco har ikke for vane å selge viktige spillere om vinteren, siteres Jardim.

– Det er vår strategi. Spillerne forstår dette, og vet hvordan vi gjør det i denne klubben.

Monaco ligger på andreplass i den franske toppdivisjonen, og ønsker å holde på sine spillere frem til sesongslutt.

Sa det samme i oktober

Visepresidenten i Monaco, Vadium Vasilyev, sa allerede i oktober at Liverpool kunne glemme Lemar i januar.

– Liverpool var veldig interesserte i sommer. Men det var Arsenal som var nærmest å få i havn en avtale. Men det ble for sent. Det var ikke nok tid til å fullføre avtalen, sa Vasilyev da.

– Alle bitene i puslespillet falt ikke på plass. Jeg er glad for at han ble hos oss. Vi trenger en spiller som Thomas Lemar. Han er viktig for laget vårt.

– Vi kan se på dette til sommeren, selv om du ikke kan garantere noe i fotball. Men jeg tror det vil være riktig å si at Thomas har en god sjanse til å få sin overgang til sommeren. Du skal aldri si aldri, men januar er ikke hva vi har tenkt oss. Det inngår ikke i våre planer. Januar er ikke riktig tid til å gjøre store endringer i troppen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]