– Når han scorer et mål som dette tenker du bare «wow»!

Sterke og raske Sadio Mané er viktig for Liverpool, konstaterer Jürgen Klopp.

1. jan 2018 kl 21.22 Einar Kvande

Sadio Mané var nærmest usynlig i første omgang på Turf Moor, men etter en drøy times spill dro han en skikkelig kanin opp av hatten, i form av en strålende scoring hvor han kontant satte ballen i krysset fra 16 meters hold.

– Det er innlysende at Sadio er utrolig viktig for oss. I mange situasjoner er han sterk og rask. I andre situasjoner fungerer det ikke for ham, men så scorer han en et mål som dette, og du tenker bare «wow»! Da han kom inn i garderoben fikk han stående applaus av hele laget, for de vet hvor god han er, uttalte Jürgen Klopp til pressen etter kampen.

– Han vil finne toppformen igjen. Han tar steg. Det er grunnen til at jeg tok ham av. Han er i en situasjon der du av og til får en skade, og vi ønsker å ha ham på banen så mye som mulig også i tiden som kommer. Slik er det. Jeg er fornøyd med ham. Jeg har hatt mange spillere som har hatt perioder der det ikke har fungert for dem, men de har aldri scoret i en slik periode. Sadio fortsetter å score, noe som er veldig kult, la Liverpool-manageren til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]