– Nær overgang til Oxford United

Cameron Brannagan ligger an til å fortsette karrieren i League One.

8. jan 2018 kl 18.19 Marius Rabben

Med kun et halvt år igjen av Liverpool-kontrakten forventes det nå at Brannagan blir Oxford-spiller på permanent basis i løpet av kort tid, melder Independent.

Den pasningssterke 21-åringen skal snakke med klubben tirsdag, og ifølge avisen ønsker de å tilby ham en avtale på to og et halvt år.

I PREMIER LEAGUE:
I PREMIER LEAGUE:  Cameron Brannagan har fått tre opptredener i Premier League. Her etter hjemmekampen mot Watford i mai 2016.

Oxford United ligger på 10. plass av 24 lag i League One, kun tre poeng bak den siste playoff-plassen, med 19 runder igjen.

Oppvokst på akademiet

Brannagan, som kom til Liverpool-akademiet som 5-åring, fikk førstelagsdebuten tilbake i september 2015, borte mot Bordeaux i Europa League, og spilte i ytterligere åtte kamper – hvorav tre i Premier League – i 2015/2016-sesongen etter at Jürgen Klopp kom inn.

Skadeplager bidro til at det siden ikke har blitt flere opptredener, og i januar i fjor ble midtbanespilleren lånt ut til Fleetwood Town ut sesongen. Der spilte han regelmessig, men ble byttet inn eller ut i samtlige 14 kamper.

Under sommerens oppkjøring var ikke Brannagan med i førstelagstroppen til Hong Kong og Tyskland.

Denne sesongen har unggutten fra Salford spilt for Liverpools U23-lag, med nettkjenning i begge de siste ligakampene før jul.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]