Nærmer seg løsning for Markovic

Flere klubber ønsker 23-åringens signatur, og Liverpool ønsker å slippe ham før vinduet stenger.

30. jan 2018 kl 19.23 Marius Rabben

Det har vært nok en vanskelig sesong for Lazar Markovic, som ikke har fått et eneste minutt for Jürgen Klopps lag. Når januar nå nærmer seg slutten, har den serbiske kantspilleren kun spilt en time for U23-laget siden oppkjøringen.

Mye tyder på at Markovic, som har vært utlånt til Fenerbahçe, Sporting CP og Hull City siden forrige Liverpool-opptreden i mai 2015, havner i en ny klubb denne uka.

Spørsmålet er bare om det blir salg eller nok en låneavtale.

I forhandlinger

De røde er i samtaler med både Swansea og Wolfsburg om en overgang, opplyser James Pearce i Liverpool Echo, men kun sistnevnte, der Divock Origi spiller på lån denne sesongen, virker interessert i en permanent overgang.

Swansea, som bekler jumboplassen i Premier League, foretrekker heller en låneavtale ut inneværende sesong, skriver Pearce.

I KULDA:
I KULDA:  Uten en eneste tellende opptreden for Liverpool siden mai 2015 kan det endelig komme en løsning med ny klubb for Lazar Markovic denne uka.

En annen kilde hevder overfor nettstedetFootball Insiderat spillerens agent har reist til balløya for å få en Swansea-avtale på plass, men at det samtidig dreier seg om en permanent overgang.

Swansea har ennå ikke hentet inn forsterkninger denne måneden, og manager Carlos Carvalhal har uttalt at klubben jobber hardt for å finne spillere før vinduet stenger.

Ifølge Telegraph har også West Bromwich uttrykt interesse for Markovic, i tillegg til tidligere rapporter om Lokomotiv Moskva.

Markovic, med en prislapp på 20 millioner pund fra Benfica i 2014, har kontrakt med Liverpool til sommeren 2019.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]