På offensiven etter sin første start for sesongen

Adam Lallana føler seg endelig trygg på at skademarerittet er et tilbakelagt stadium.

2. jan 2018 kl 19.13 Einar Kvande

Adam Lallana spilte sin første kamp fra start for sesongen i 2-1 seieren over Burnley første nyttårsdag, og imponerte helt frem til han ble byttet ut i det 86. minutt, som var minuttet før vertene utlignet til 1-1.

Det virker som midtbanespilleren endelig kan erklære seg 100% friskmeldt etter en serie med frustrerende skader.

– Det er så mye å se frem til. Absolutt. Vi er blant topp fire i Premier League og blant de 16 gjenværende klubbene i Champions League. Det er mange store kamper å se frem til, slik som FA-cupkampen mot Everton, sier Lallana til Mirror.

– Jeg er henrykt over å være tilbake, og å være en del av et vinnerlag igjen, fortsetter den tidligere Southampton-kapteinen.

– Det har vært frustrerende for meg å se laget fra sidelinjen, men det er fint å se hvor mye bedre vi er blitt. Det er stort å være en del av dette igjen. Det trigger deg mentalt.

– Jeg føler jeg har lært mye av å være skadet. En annen side av spillet. Jeg har kommet sterkt tilbake. Jeg har hatt et par tilbakeslag på veien, et lite gnagsår som har plaget meg og en stram muskel, men det er slikt som skjer.

– Manageren skal ha skryt for at han har valgt å holde meg tilbake de siste kampene. Jeg har hatt gode treningsøkter, og nå er jeg tilbake. Jeg klarte å spille nesten en hel kamp etter et opphold på 4-5 måneder, og jeg er i god form nå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]