«Sannsynlig med keeperkjøp i sommer»

Loris Karius starter sannsynligvis også mot Swansea, men til sommeren kan det skje ting på keeperplass.

16. jan 2018 kl 09.22 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp overrasket de fleste da han valgte å plasserte Loris Karius mellom stengene til storkampen mot Manchester City, etter at Simon Mignolet har vært det klare førstevalget i lengre tid.

I tillegg gjorde manageren det klart før kampen at hvis Karius tok vare på sjansen, ville han fortsette i mål også framover.

Folk finner alltid håret i suppa. Karius hadde en fantastisk kamp.Jürgen Klopp

Etter at Leroy Sane scoret Man Citys utligningsmål på enkelt vis, er det flere som mener han ikke burde få den tilliten på nytt. Men Klopp er av en annen oppfatning.

– Folk finner alltid håret i suppa. Karius hadde en fantastisk kamp. Ja han vet om målet, men det handler ikke om det, sa Klopp etter 4-3-seieren.

– Karius starter mot Swansea

«Beskjeden var klar - Karius vil starte borte mot Swansea neste mandag», skriver Liverpool-journalist James Pearce i Liverpool Echo.

Dermed ser det ut til at Karius igjen får en sjanse til å vise at han har kvalitetene til å være førstekeeper i Liverpool. Da han fikk lignende sjanse sist sesong, endte det med at Mignolet til slutt tok igjen plassen.

Pearce skriver likevel at: «Det er sannsynlig at Klopp kjøper ny keeper til sommeren», og mener at dette derfor er tiden å overbevise på for Karius.

Denne sesongen har Simon Mignolet stått 21 kamper. 19 i serien, samt de to playoffkampene mot Hoffenheim. Loris Karius har stått 11 kamper, 4 i serien, 1 i FA-cupen og og 6 i Champions League. Danny Ward har bare spilt en kamp i ligacupen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]