MØTER LIGALEDEREN  Jürgen Klopp skal bryne seg på Pep Guardiola.

Klopps pressekonferanse før City-kampenBekreftet at Salah vil være tilbake

Salget av Philippe Coutinho ble hovedtemaet under Klopps pressekonferanse på Melwood i ettermiddag.

Om salget av Coutinho

– Det var ingen annen mulighet. Dersom noen skulle vært sint eller skuffet så er det manageren, men jeg er ikke det. Vi forsøkte alt for å overtale Phil om å bli værende her. Dette var hans drøm. Han ville bare forlate Liverpool for denne ene klubben. Vi kjempet til siste sekund for å beholde Phil. Til slutt måtte vi bare akseptere det. Vi hadde en kontrakt, men det ville ha vært vanskelig for oss å bruke ham i andre halvdel av sesongen om vi hadde sagt nei. Om han fortsatt ville ha hjulpet oss? Det var ingen sjanse for det. Det var 100% klart. Han var ikke villig til å gjøre det lenger. Vi må gjøre det beste ut av det, og det er enkelt fordi vi har fantastiske spillere her. 

Om å hente en erstatter

– Først og fremst må vi erstatte ham internt. Vi har våre øyne åpne i dette transfervinduet, men vi kommer ikke til å gjøre noe sprøtt. Det er viktigere å hente den riktige spilleren enn en dyr spiller. Om vi kommer til å gjøre noe....vi trenger ikke å erstatte ham, men vi må heve oss. Jeg håper det ikke høres ut som jeg mangler respekt for ham, men vi har spilt fantastisk fotball uten Phil også. Vi må fortsette slik. Vi mistet mange spillere i Dormtund også. Du må alltid reagere. Det handler om atmosfæren i klubben. Om vi får frispark på 18 meter på søndag, og folk tenker hva Phil kunne utrette er det ikke så kult. Bruk fortiden konstruktivt. Vi skal ikke la den plage oss. 

Om Virgil van Dijk

– Han var ganske imponerende mot Everton. Mot City blir det en helt annen kamp. Vi må få lagets taktikk så riktig som mulig, og jeg har ikke tatt noen avgjørelse hvem som starter kampen ennå. Dersom midtstopperne våre har lite å gjøre, betyr det at pressingen vår er god. Jeg vil ta til takke med det. Det er ikke garantert at Vigil vil starte hver kamp.

Om Mohamed Salah

– Om det ikke skjer noe mer før søndag, så vil Mo være tilbake. Han trener helt som normalt, og det er veldig viktig for oss.

Om Manchester City

– Styrken til Manchester City er at de er disiplinerte og taktisk gode. Vi mistet en spiller i bortekampen mot dem, og slapp inn fem mål. Det var en annen situasjon. Vi har funnet formen etter det. Det er interessant å spille mot City. Det spiller veldig bra, og dersom du ikke respekterer det har du et problem. Men dersom vi ikke er modige i vårt spill, vil vi også få problemer. Vi må møte opp. 

Om et salg av Daniel Sturridge

– Jeg har ingenting å si om det. Vi får se.

Om skadesituasjonen

– Hendo er tilbake på banen og trener, men han trener ikke sammen med laget ennå. Han ser bra ut. Alberto Moreno var tilbake og trente sammen med laget for første gang i går. Søndagens kamp kommer nok litt tidlig for ham. Han må må et skikkelig treningsgrunnlag først.

Del

Jürgen Klopp

06.12.2017 11:58

Stem på Klopp og Salah her

Jürgen Klopp og Mohammed Salah er nominert til månedens manager og månedens spiller.

11.10.2017 12:00

Pressekonferanse på fredag

13.10.2017 08:26

Møter pressen kl. 14.00

Pressekonferanse

08.12.2017 10:32

Møter pressen kl. 12.15

24.11.2017 08:18

Pressekonferanser like etter hverandre

20.11.2017 09:45

Trening og pressekonferanse i kveld

Liverpool skal trene på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i kveld etter at Jürgen Klopp og en spiller har møtt pressen.

Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2018 kl 20:55

Det blir travle dager for det medisinske apparatet

Fire spillere må undersøkes.

+
16.10.2018 kl 20:05

90 minutter for Alisson og Firmino

Brasil slo Argentina på overtid.

+
16.10.2018 kl 19:15

– Kun City har et stopperpar av slik kvalitet

Lokale journalister trekker frem Gomez og Van Dijk som best i Premier League.

+
16.10.2018 kl 17:41

Allerede på vei tilbake til Merseyside

Naby Keita vet ikke om skaden er alvorlig.

+