MØTER LIGALEDEREN  Jürgen Klopp skal bryne seg på Pep Guardiola.

Klopps pressekonferanse før City-kampenBekreftet at Salah vil være tilbake

Salget av Philippe Coutinho ble hovedtemaet under Klopps pressekonferanse på Melwood i ettermiddag.

Om salget av Coutinho

– Det var ingen annen mulighet. Dersom noen skulle vært sint eller skuffet så er det manageren, men jeg er ikke det. Vi forsøkte alt for å overtale Phil om å bli værende her. Dette var hans drøm. Han ville bare forlate Liverpool for denne ene klubben. Vi kjempet til siste sekund for å beholde Phil. Til slutt måtte vi bare akseptere det. Vi hadde en kontrakt, men det ville ha vært vanskelig for oss å bruke ham i andre halvdel av sesongen om vi hadde sagt nei. Om han fortsatt ville ha hjulpet oss? Det var ingen sjanse for det. Det var 100% klart. Han var ikke villig til å gjøre det lenger. Vi må gjøre det beste ut av det, og det er enkelt fordi vi har fantastiske spillere her. 

Om å hente en erstatter

– Først og fremst må vi erstatte ham internt. Vi har våre øyne åpne i dette transfervinduet, men vi kommer ikke til å gjøre noe sprøtt. Det er viktigere å hente den riktige spilleren enn en dyr spiller. Om vi kommer til å gjøre noe....vi trenger ikke å erstatte ham, men vi må heve oss. Jeg håper det ikke høres ut som jeg mangler respekt for ham, men vi har spilt fantastisk fotball uten Phil også. Vi må fortsette slik. Vi mistet mange spillere i Dormtund også. Du må alltid reagere. Det handler om atmosfæren i klubben. Om vi får frispark på 18 meter på søndag, og folk tenker hva Phil kunne utrette er det ikke så kult. Bruk fortiden konstruktivt. Vi skal ikke la den plage oss. 

Om Virgil van Dijk

– Han var ganske imponerende mot Everton. Mot City blir det en helt annen kamp. Vi må få lagets taktikk så riktig som mulig, og jeg har ikke tatt noen avgjørelse hvem som starter kampen ennå. Dersom midtstopperne våre har lite å gjøre, betyr det at pressingen vår er god. Jeg vil ta til takke med det. Det er ikke garantert at Vigil vil starte hver kamp.

Om Mohamed Salah

– Om det ikke skjer noe mer før søndag, så vil Mo være tilbake. Han trener helt som normalt, og det er veldig viktig for oss.

Om Manchester City

– Styrken til Manchester City er at de er disiplinerte og taktisk gode. Vi mistet en spiller i bortekampen mot dem, og slapp inn fem mål. Det var en annen situasjon. Vi har funnet formen etter det. Det er interessant å spille mot City. Det spiller veldig bra, og dersom du ikke respekterer det har du et problem. Men dersom vi ikke er modige i vårt spill, vil vi også få problemer. Vi må møte opp. 

Om et salg av Daniel Sturridge

– Jeg har ingenting å si om det. Vi får se.

Om skadesituasjonen

– Hendo er tilbake på banen og trener, men han trener ikke sammen med laget ennå. Han ser bra ut. Alberto Moreno var tilbake og trente sammen med laget for første gang i går. Søndagens kamp kommer nok litt tidlig for ham. Han må må et skikkelig treningsgrunnlag først.

Del

Jürgen Klopp

21.01.2018 00:26

– Vi trenger ikke vise folk at vi ikke sover

Jürgen Klopp vil ikke forhaste seg med å bruke Coutinho-pengene. Han peker isteden på spillere han mener kan fylle tomrommet.

20.01.2018 14:38

– Trodde mer var tillatt etter at Trump ble president

20.01.2018 10:00

Klopp forklarer valget av Karius som førstekeeper

Utfordringen til Karius fra Jürgen Klopp er klar: «Bevis at Liverpool ikke trenger en ny førstekeeper»

Pressekonferanse

19.01.2018 14:05

Se pressekonferansen her– Karius må prestere, han er nå vår nummer én

Klopp om keepersituasjonen, Karius og troppen før Swansea.

19.01.2018 08:42

Pressekonferanse i dag

12.01.2018 08:07

Klopp holder sin pressekonferanse før City-kampen

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.01.2018 kl 23:27

Dette er kravene som stilles for utlån av Sturridge

Liverpool er fortsatt i samtaler med Inter og Sevilla om Sturridge, men vil ikke fire på de økonomiske kravene.

+
21.01.2018 kl 22:55

Mané ble preget av Merseyside-blunderen

Jürgen Klopp mener Sadio Mané fikk en formsvikt etter kritikken.

+
21.01.2018 kl 19:48

– Galskap om ikke Lallana blir tatt ut til VM

– Hvis Mr Southgate kan dropp Adam fra troppen, wow, da må jeg virkelig gratulere ham for at han allerede har vunnet VM.

+
21.01.2018 kl 14:55

Overbevisende seier for U23

Bobby Adekanye scoret to ganger da Liverpool vant i Premier League cup.

+