Sender Brewster til London for undersøkelser

Steven Gerrard håper å få bruke Ben Woodburn mot Arsenal i Brewsters skadefravær.

19. jan 2018 kl 09.17 Arild Skjæveland

Rhian Brewster måtte ut på båre da U23-laget tapte mot Manchester City forrige uke. Han landet forkjært etter å ha vært oppe og headet, og skal ha pådratt seg en leddbåndskade høyt oppe i ankelen.

Nå er spissen sendt til spesialister i London for videre undersøkelser, før det tas en avgjørelse på hvordan det skal behandles, skriver Liverpool Echo.

– Jeg vet ikke hvor omfattende det er, men jeg har hørt at han vil være ute en god stund, sier Steven Gerrard ifølge Echo.

– Jeg vet ikke hvor lenge han er ute, for han skal gjennom flere tester. Han var i god form, og gjorde det bra for U23 og U19-lagene. Han scoret mål og gjorde det bra for landslaget etter å ha vunnet en turnering. Slikt skjer med alle spillere. Du får tilbakeslag. Noen ganger vokser du på på det, og lærer like mye fra det som de gode tingene som skjer deg, sier U18-manageren.

Håper på Woodburn

Liverpool kommer ikke til å låne ut Ben Woodburn i januar, til tross for sterk interesse fra Sunderland som ledes av tidligere Wales-sjef Chris Coleman.

Woodburn var 18 år gammel da årets FA Youth Cup startet, og det gjør at han kan spille mot Arsenal. Det er en avgjørelse som Jürgen Klopp vil ta, skriver James Pearce i Echo.

– Det er en veldig viktig kamp, og jeg skal ikke prøve å dysse det ned. Jeg har ikke spurt om Woodburn, og ingen har nevnt det til meg så langt, så for øyeblikket er det et nei. Det kan endre seg de neste 24 timene, sier Gerrard.

Liverpool - Arsenal i FA Youth Cup spilles lørdag kl. 16.00 norsk tid. Kampen går på Anfield - der Steven Gerrard skal lede et lag som manager for aller første gang.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]