Slått ut i Anfield-debuten til Tagseth og Gerrard

Steven Gerrards første møte med Anfield som manager endte i tap etter ekstraomganger.

20. jan 2018 kl 18.51 Arve Vassbotten

LIVERPOOL U18-ARSENAL U18 2-3 (eeo): Lørdag ledet Steven Gerrard for første gang sitt Liverpool U18-lag på Anfield.

I sin Anfield-debut som trener, ga Gerrard også Anfield-debuten til norske Edvard Tagseth. Han spilte hele kampen mot Arsenal i fjerde runde av FA Youth Cup.

Arsenal tok ledelsen etter 16 minutter i kampen. En corner fra Xavier Amaechi ble klarert, Robbie Burton plukket opp ballen og scoret via et Liverpool-bein.

Like etter var hjemmelaget nær å utligne da Edvart Tagseth kombinerte med Adam Lewis, men Joao Virginia reddet.

To mål av Jones

Etter 41 minutter fikk Liverpool likevel sin utligning. Rafael Camacho satte fart på venstrevingen og fant Curtis Jones med en perfekt pasning foran mål. Jones var iskald og bredsidet inn utligningen.

Fire minutter etter hvilen var samme mann frampå igjen, og sendte Liverpool i ledelsen da han skjøt via en forsvarsspiller og i mål foran the Kop.

Men gleden varte ikke. Under fem minutter før slutt utlignet Arsenal ved Bukayo Saka.

Dermed ble det ekstraomganger på Anfield, og etter 97 minutter tok Arsenal igjen ledelsen.

Saka spilte inn til Tyreece John-Jules, som avgjorde kampen.

Liverpool U18:Jaros, N. Williams (Larouci 95), Lewis, R. Williams (Sharif 104), Boyes, Clayton, Tagseth, Dixon-Bonner, Millar (McAuley 106), Jones, Camacho.