Spillerbørs:Alisson holdt lenge Liverpool inne i kampen

Alisson Becker spilte en god kamp for Liverpool og holdt de røde lenge inne i kampen i Napoli. Men til slutt så måtte også han gi tapt. Keeperen var Liverpools beste etter vårt syn.

3. okt 2018 kl 23.33 Tor Sandø

Alisson Becker 8

Brasilianeren hadde bra kontroll på Insignes skudd som gikk like utenfor, mens han fikk hånden på Malik sin fra sju-åtte meter. Kjemperedning på skudd fra Milik tidlig i andre omgang. Kunne lite gjøre med Insignes mål like før 90 minutter var gått. Holdt de røde lenge inn i kampen, men dessverre måtte til og med han gi tapt mot slutten.

Trent Alexander-Arnold 4

Den unge engelskmannen startet kampen uvanlig svakt og hadde et par forferdelige feilpasninger. Slet også veldig med å plassere seg riktig og var alt for dårlig i press- og duellspill. Venn med ballen var han heller ikke. En kamp å glemme for unggutten.

Joe Gomez 7

Helt tydelig godt inspirert av sin midtstopperkollegas gode form så langt i sesongen. Spiller en bra kamp, der både han og van Dijk er flinke til å gjøre jobben lettere for lagets sisteskanse. Hadde en vikig redning en meter fra mållinja da det var hett rundt ørene på Liverpool-forsvaret,

Virgil Van Dijk 7

Fikk knottene til Koulibaly i leggen i førsteomgangen, men kom seg på beina. Er i god form for tida. Har brukbart tak på angriperne til Napoli. Flink til å dekke rommene foran keeper. Flere bra inngripener da resten av Liverpool-laget virket stressede mot slutten. Overmakten ble litt for stor da Napoli jaget vinnermålet.

Andrew Robertson 5

Varierende kamp av skotten, dog hakket bedre enn sin kollega på høyresiden. Også venstrebacken slet dog med pasningsspillet. Hadde en god inngripen da Napoli jaget mål mot slutten. Virket uvanlig usikker og rådvill da han skulle fram for å angripe. Bidro dermed lite på den kanten.

James Milner 5

Både ga og fikk en del juling på midten i dag. Fikk et gult kort for en tøff takling i førsteomgangen. Maratonmannen løp som vanlig mye, men dessverre spilte midtbanen alt for ofte andrefiolin i denne kampen. Klarte aldri å heve seg spesielt.

Georginio Wijnaldum 5

Jobber en del på midten også han, men bidrar ikke så veldig mye. Ble løpende alt for mye i mellom uten å ta tak i ballen. Forsøkte, men dette sto dessverre ikke til stående for nederlenderen heller.

Naby Keita

Spilte usikkert i den tiden han spilte, blant annet med noen feilpasninger. Så utilpass ut, helt til han ristet på hodet og la seg på gressmatta. Måtte forlate banen og ble sendt på Napoli sentralsykehus etter et drøyt kvarter på grunn av en ryggskade. Har ikke akkurat hatt flaks i Liverpool-trøya så langt. Forhåpentligvis ikke ute så lenge

Sadio Mané 6

Utfordret ved flere anledninger backen sin spilt mye på venstrebacken. Fikk en del juling i dag, uten at han fikk særlig hjelp fra kampleder. Utfordrer godt på flanken med sin slepne teknikk og eksplosive løp. Holder litt for lenge på ballen.

Mohamed Salah 5

Har i perioder mye ballkontakt, men fikk det tøft mot sterke Napoli-forsvarere. Gikk mye på løp og fikk i førsteomgangen flere gode baller både feilvendt og rettvendt. Er litt lett å lese når han nesten hele tiden går innover i banen. Men dette var på ingen måte bra.

Roberto Firmino 5

Har vanskelige arbeidsforhold med en midtbanetrio som hadde så store problemer med å servere ballen til frontkjemperne. Måtte flere ganger tilbake for å hente. Greide aldri å gjøre noe kreativt med ballen og løpene hans satt ikke.

Jordan Henderson 6

Overtok midtbaneplassen til skadde Keita etter et drøyt kvarter. Fikk da også kapteinsbindet på venstrehånda. Bidro i begynnelsen godt på midtbanen som ropte etter litt kreativitet og gjennombruddspasninger. Men i sum så bidro heller ikke han med særlig i dag.

Fabinho

Fikk et kvarter for Milner, uten at verken han eller Liverpool oppnådde all verden.

Daniel Sturridge

Får heller ikke denne gang mange minuttene på seg. To minutter pluss tillegg og var aldri i nærheten. Hadde knapt ballkontakt. Kanskje på tide å gi Daniel noen flere minutter når det ikke fungerer?

Har du innspill til journalisten?
[email protected]