Over 50.000 til TV-aksjonen

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å støtte TV-aksjonen NRK 2018. Pengene går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

21. okt 2018 kl 11.25 Tore Hansen

I dag går årets TV-aksjon av staben. Supporterklubben har gitt kr 20.000 i støtte og utfordrer alle våre medlemmer til å bidra.

Vi har opprettet en innsamling via Spleis - alle pengene går direkte til Kirkens Bymisjon etter aksjonen er avsluttet.

Klikk på linken for å bidra.


Om årets TV-aksjon

Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som ikke først og fremst handler om etnisitet eller religion, hvor du kommer fra eller hvem du er. Men om du er innenfor eller utenfor.

Det er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle en seng å sove i, til å være utenfor arbeidsliv eller sosiale fellesskap. Dette rammer ikke bare enkeltpersoner, men gir ringvirkninger for hele befolkningen.

Bli med å støtte:
Bli med å støtte:  Klikk deg inn inn på vår innsamling på Spleis og gi din støtte til årets TV-aksjon.

Med TV-aksjonen NRK 2018 kan Kirkens Bymisjon skape møter som endrer liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap, en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer.

Les mer om Kirkens Bymisjons arbeid her.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]