– Det går bra å spille hver tredje eller fjerde dag

Trent Alexander-Arnold fikk en rolig helg. men liker at kampene kommer tett som hagl.

8. okt 2018 kl 14.05 Einar Kvande

Trent Alexander-Arnold beroliger alle som tror han er sliten etter det tette kampprogrammet den siste måneden. Høyrebacken satt på innbytterbenken da Liverpool spilte 0-0 mot Manchester City i går.

Sky Sports News spurte Alexander-Arnold om han og resten av Liverpool-troppen kjenner hardkjøret på kroppen etter sju kamper på 23 dager.

– Nei, jeg vil ikke si det. Vi spiller på denne måten, en ganske energisk form for fotball. Men det er noe vi alltid har gjort. Det er slik manageren ønsker at vi skal spille.

– Om du får resultatene du ønsker deg eller ei, så er det alltid bra å spille hver tredje eller fjerde dag, for da beholder du flyten og kan slå tilbake.

Har holdt buret rent i fem av åtte ligakamper

Selv om Liverpool ligger á poeng med Manchester City og Chelsea på Premier League-tabellen, så påpeker Alexander-Arnold at det er alt for tidlig å si noe om hvordan sesongen vil utarte seg.

– Det er bra å være i tetsjiktet. Det er hvor vi ønsker å være, men det er tidlig ennå, og vi kan ikke se for langt frem.

– Vi vet vi ønsker å være i toppsjiktet av tabellen når sesongen er over, og forhåpentligvis klarer vi å hente hjem sølvtøy til Anfield.

– Selvtilliten vår er gode for øyeblikket. Det går bra, og vi viser at vi er vanskelige å slå. Vi holder buret rent mye hyppigere nå, og slipper inn færre mål enn vi gjorde tidligere. Forhåpenligvis fortsetter vi fremgangen, og holder buret rent i enda flere kamper.

Liverpool har ikke sluppet inn mål i fem av de åtte ligakampene de har spilt så langt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]