SATT PÅ INNBYTTERBENKEN  Trent Alexander-Arnold kom ikke på banen i kampen mot Manchester City.

– Det går bra å spille hver tredje eller fjerde dag

Trent Alexander-Arnold fikk en rolig helg. men liker at kampene kommer tett som hagl.

Trent Alexander-Arnold beroliger alle som tror han er sliten etter det tette kampprogrammet den siste måneden. Høyrebacken satt på innbytterbenken da Liverpool spilte 0-0 mot Manchester City i går.

Sky Sports News spurte Alexander-Arnold om han og resten av Liverpool-troppen kjenner hardkjøret på kroppen etter sju kamper på 23 dager.

– Nei, jeg vil ikke si det. Vi spiller på denne måten, en ganske energisk form for fotball. Men det er noe vi alltid har gjort. Det er slik manageren ønsker at vi skal spille.

– Om du får resultatene du ønsker deg eller ei, så er det alltid bra å spille hver tredje eller fjerde dag, for da beholder du flyten og kan slå tilbake.

Har holdt buret rent i fem av åtte ligakamper

Selv om Liverpool ligger á poeng med Manchester City og Chelsea på Premier League-tabellen, så påpeker Alexander-Arnold at det er alt for tidlig å si noe om hvordan sesongen vil utarte seg.

– Det er bra å være i tetsjiktet. Det er hvor vi ønsker å være, men det er tidlig ennå, og vi kan ikke se for langt frem.

– Vi vet vi ønsker å være i toppsjiktet av tabellen når sesongen er over, og forhåpentligvis klarer vi å hente hjem sølvtøy til Anfield. 

– Selvtilliten vår er gode for øyeblikket. Det går bra, og vi viser at vi er vanskelige å slå. Vi holder buret rent mye hyppigere nå, og slipper inn færre mål enn vi gjorde tidligere. Forhåpenligvis fortsetter vi fremgangen, og holder buret rent i enda flere kamper.

Liverpool har ikke sluppet inn mål i fem av de åtte ligakampene de har spilt så langt.

Del

Trent Alexander-Arnold

20.10.2018 12:34

Drømmer om å bli på Anfield som kaptein

Trent Alexander-Arnold er den lokale unggutten som har tatt veien fra tribunen til det grønne gresset på Anfield, hvor han håper å bli værende så lenge som mulig.

18.10.2018 10:54

Spiller gjerne høyreback hele karrieren

Trent Alexander-Arnold har ingen planer om å følge i fotsporene til Joe Gomez, og gå fra å være sideback til å spille mer sentralt i banen.

12.10.2018 11:04

– Han er som en mini-Virgil til tider!

Trent Alexander-Arnold er imponert over Joe Gomez sin gode form i de første par månedene av sesongen.

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.10.2018 kl 09:59

«Liverpool har lært å vinne stygt, men dette var skrekkelig»

Engelsk media var skjønt enige om at 1-0 mot Huddersfield ikke viste Liverpool på sitt beste, men at tre nye poeng tross alt var det viktigste.

+
21.10.2018 kl 09:00

Bli med å støtte TV-aksjonen!

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å støtte TV-aksjonen NRK 2018. Pengene går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende

+
21.10.2018 kl 07:48

Liverpool har aldri startet bedre i Premier League

Tre nye poeng, og buret rent igjen. Liverpool har fått en historisk god start på denne ligasesongen.

+
20.10.2018 kl 19:46

Henderson ønsket å spille videre

Liverpools midtbane ble alle byttet ut mot Huddersfield, men usikkert angående skader.

+