Spillerbørs:Endelig scoret Salah mål igjen

For alle dem som måtte tvile; Mohamed Salah er fortsatt en goalgetter. Salah var etter vår mening best i rødt i dag.

20. okt 2018 kl 21.03 Tor Sandø

Alisson Becker 7

Trygg med ballen i beina slik pleier. Huddersfield-angriperne var flinke til å presse han, heldigvis uten at det ble farlig foran målet. Et par svake klareringer som forsvaret hans måtte rydde opp i. Men totalt sett en grei match der han ikke hadde alt for store vanskeligheter å hanskes med. Har kun sluppet inn tre mål på ni kamper, færrest i Liverpools 126 år lange karriere.

Joe Gomez 6

God i duellspillet ved flere anledninger i andre omgang. Såpass rask at han løper opp det som kommer fra hjemmelaget. Fikk sammen med sine forsvarskolleger noe å gjøre i begge omgangene i periodene hvor hjemmelaget jaget for mål, men red heldigvis av stormen.

Virgil van Dijk 6

Hadde muligens en hæl innenfor da Pritchard la ballen i mål i førsteomgangen, men heldigvis vinket assistentdommeren og blåste mannen med fløyta. Spilte med en litt for stor dose arroganse i perioder i førsteomgangen der han var nær ved å spille seg inn i vanskeligheter. Kunne nok blitt straffet mot bedre angrepslag.

Dejan Lovren 6

Gjorde sammen med van Dijk sitt til å gi Huddersfield alle sjansers mor til å utlikne noen minutter før slutt, men hjemmelaget lyktes ikke med sjansen de fikk. Ble ikke de store utfordringene utover dette.

Andy Robertson 5

Litt for mye slurv på venstresiden bak i denne kampen. Hadde heller ikke de store bidragene offensivt denne gang, men hadde både Shaqiri og Salah foran seg på banen.

Jordan Henderson 5

Måtte gi seg etter en omgang på grunn av en hamstringskade. Greide ikke å sette sitt preg på denne kampen.

James Milner 6

Måtte tåle noen spredte pipekonserter på grunn av at han er født i Leeds, Huddersfields naboby. Jobbet og slet på midtbanen uten å sette sitt store preg på oppgjøret i Yorkshire. Gode hjørnespark. Byttet ut for Firmino et knapt kvarter før slutt og med han forsvant den siste på midtbanen som startet kampen. Løp en drøy mil i Huddersfield på de 76 minuttene han spilte.

Adam Lallana 6

Godt å se Adam i drift igjen. Viser fram sin gode nærteknikk, men ved et par anledninger hadde han noen grove ballmiss og feilpasninger til motspillere. Pådro seg også gult kort da han var for sein inn i en takling. Er nok fortsatt litt kamprusten etter lang tid ute. Jobbet godt over et større område på midten. Var dyktig sliten da han ble byttet ut drøyt 20 minutter før slutt. Fikk seg også en smell rett før byttet.

Mohamed Salah 7

Virket påslått og tent fra kampstart. Veldig løpsvillig. Dødelig effektiv da han ble spilt fram av Shaqiri. På beste Ian Rush-vis skyter han i steget og med høyrefoten i hjørnet. Linket godt opp med Shaqiri på høyresiden. Hadde et kjempeløp i andreomgang, som endte med at han skjøt like utenfor. Etter vår mening Liverpools beste i Huddersfield.

Daniel Sturridge 6

Fikk en sjelden mulighet fra start og for en gangs skyld var han på banen i samfulle 90 minutter. Ville mye og viste det spesielt ved et par anledninger der han var litt vel hissig på grøten og fyrte av skudd, som gikk godt til side og over mål. Gult kort for å spille bort ballen lenge etter at Oliver hadde blåst.

Xherdan Shaqiri 7

Fantastisk mottak, medtak og gjennomspill til Salah på 1-0. Sveitseren er flink til å skaffe seg oversikt, gå på de riktige løpere og se mulighetene. God kamp og en god søknad for mer spilletid.

Geoginio Wijnaldum 7

Fikk spille de siste 45 minuttene for Henderson. Noe av det første han gjorde var å få et spark bakpå ankelen. God til å vinne duellene og holde på ballen. Viktig spiller mot et lag som var desperate etter sitt første mål på et halvår. Par anledninger hvor han mister ballen og bare bestemmer seg for å vinne den tilbake. God selvtillit for tiden.

Fabinho

Fikk drøyt 20 minutter for Lallana. Hans første minutter med Premier League-fotball. Par involveringer da han viste hvilken styrke brasilianeren har i duellspillet.