Exit for Wilson da rivaler gikk videre i cupspillet

Ligarivalene Chelsea, Tottenham og Arsenal gikk videre i Carabao Cup, som igjen betød exit for Derby og Harry Wilson.

31. okt 2018 kl 22.52 Torbjørn Flatin

Chelsea, Tottenham og Arsenal er klare for kvartfinalen i Carabao Cup, eller ligacupen om man vil. Den spilles forøvrig 18. og 19. desember.

Det vil bety minst en ekstra kamp for noen av Liverpools rivaler i Premier League. I morgen spiller også Manchester City hjemme mot Fulham.

Chelsea vant 3-2 hjemme mot Derby, selv om gjestene hang godt med i perioder. Utlånte Harry Wilson spilte i 82 minutter i en kamp hvor alle målene kom før pause.

Tottenham vant 3-1 borte mot West Ham i et sjanserikt oppgjør hvor Spurs var mest effektive.

Arsenal beseiret Blackpool med 2-1 på eget gress, hvor The Gunners fikk Matteo Guendouzi utvist.

I en kamp i skotsk Premier League, spilte utlånte Ryan Kent hele kampen da Rangers fikk 1-1 hjemme mot Kilmarnock.