Fikk en dag med ekstra hvile

Mohamed Salah sluttet seg ikke til Egypts landslagstropp før i dag.

10. okt 2018 kl 14.09 Einar Kvande

Mohamed Salah fikk, sammen med West Bromwich-forsvarer Ahmed Hegazy, slutte seg Egypts landslagstropp senere enn de øvrige spillerne foran kvalifiseringskampen til Afrikamesterskapet mot Swaziland i Kairo fredag kveld.

– Troppen er nå fulltallig etter at Salah og Hegazy ankom treningsbasen onsdag morgen, heter det i en pressemelding fra det egyptiske fotballforbundet.

– Landslagssjef Aguirre lot duoen få hvile i går. Salah var gjennom en kraftanstrengelse i Liverpools kamp mot Manchester City, mens Hegazy er suspendert i den første kampen mot Swaziland, heter det videre i pressemeldingen.

Ligger på andreplass

Egypt ligger på andreplass i gruppe J med tre poeng, noe som er tre poeng bak gruppeleder Tunisia. Egypt spiller altså hjemme mot Swaziland fredag kveld, før de møter samme nasjon på bortebane fire dager senere.

– Salah hadde en lett treningsøkt ved ankomst, mens hele laget vil ha en vanlig treningsøkt senere i dag. Den vil være bak stengte dører, melder det egyptiske fotballforbundet i pressemeldingen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]