Forlater trolig Liverpool gratis til sommeren

Liverpool-karrieren til Alberto Moreno synes å gå mot slutten.

15. okt 2018 kl 13.42 Einar Kvande

Alberto Moreno har mistet plassen sin som Liverpools venstreback til Andy Robertson, og Neil Jones i Goal.com tror at denne sesongen blir spanjolens siste i Liverpool-trøya. Jones spår at Adam Lewis får sjansen på førstelaget som konkurrent til Robertson neste sesong.

Liverpool skal være forberedt på å miste Moreno på gratisovergang til sommeren, da 26-åringens kontakt løper ut etter sesongen. Liverpool er ikke i forhandlinger med Morenos representanter, da spilleren ønsker å vurdere andre alternativer.

Moreno kan signere en pre-kontrakt med en utlandsk klubb allerede 1. januar. Han har bare spilt en førstelagskamp for Liverpool denne sesongen, da han var i startoppstillingen i ligacuptapet for Chelsea i september. Totalt har han spilt 137 kamper for Liverpool siden han kom fra Sevilla sommeren 2014.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]