– Har ikke latt seg prege et sekund

Trent Alexander-Arnold har vist mentalitet i verdensklasse etter å ha blitt vraket til viktige kamper, mener kapteinen.

30. okt 2018 kl 08.44 Arve Vassbotten

Etter en stor fjorårssesong som ble kronet med Champions League-finale og VM-spill for Trent Alexander-Arnold, har 20-åringen måttet finne seg i å bli plassert mer på benken i starten av denne sesongen.

Kaptein Jordan Henderson mener Liverpool-guttens reaksjon på å bli vraket mot Manchester City og Huddersfield, viser hvor mentalt sterkt Trent er.

– Holdning i verdensklasse

– Han har demonstrert de siste ukene akkurat hvorfor hans holdning og tilnærming er verdensklasse. Han ble 20 år rett før vi møtte Manchester City, men ble så satt ut av laget i et par kamper.

– Jeg har vært i den situasjonen som ung spiller selv noen ganger, og kan med den bakgrunnen si at det ikke kan ha vært lett. Men ikke i et sekund lot han seg prege av det.

– Reaksjonen hans på trening, i garderoben og sammen med guttene var typisk Trent. Han laget ikke noe oppstyr eller drama, og stolte helt og fult på beslutningen som ble tatt av manageren og trenerne.

– Trent har mentaliteten til å matche evnene, og det er derfor han vil være på topp i mange, mange år som kommer, mener Henderson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]