Henderson drar ikke hjem

Jordan Henderson blir værende sammen med England-troppen selv om han ikke får spille mandagens kamp mot Spania i Sevilla.

14. okt 2018 kl 19.05 Einar Kvande

Jordan Henderson gjør ikke som landslagskollega John Stones, og returnerer hjem fordi han ikke er aktuell for spill mot Spania i Sevilla mandag, melder Sky Sports.

Henderson blir værende i Spania sammen med den øvrige England-troppen selv om han må sone suspensjon når Three Lions møter spanjolene i Nations League. Liverpool-kapteinen fikk sitt andre gule kort i turneringen da England spilte 0-0 mot Kroatia fredag, etter at han holdt igjen Ivan Rakitic.

Det skal være Henderson selv som har valgt å bli værende i Spania med landslagstroppen, fordi hans familie allerede hadde booket tur for å komme til Spania for å overvære kampen.

Henderson er også en del av Englands såkalte Player Leadership Group, og er derfor involvert i lagmøtene selv om han ikke skal spille.Han skal ha deltatt på et slikt lagmøte søndag, men skal ikke ha vært med på dagens treningsøkt, melder BBC.

Manchester Citys John Stones fikk også sitt andre gule kort i Nations League mot Kroatia, og han valgte å reise hjem med et fly som gikk søndag morgen.

Spania v England på Benito Villamarin i Sevilla kl 20.45 mandag blir vist på TV 2 Zebra og TV 2 Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]