Henderson ønsket å spille videre

Liverpools midtbane ble alle byttet ut mot Huddersfield, men usikkert angående skader.

20. okt 2018 kl 21.46 Torbjørn Flatin

Jordan Henderson

Liverpool satte inn Gini Wijnaldum for Jordan Henderson ved starten av 2.omgang. Ifølge BT Sport var Jordan blitt igjen i garderoben pga problemer med en hamstring.

- Han ønsket å fortsette men det tillot vi ikke. Han kjente noe, men ikke mye og forhåpentligvis er det ingenting, uttalte Jürgen Klopp etter kampen.

Ifølge James Pearce i Liverpool Echo skal det foretas en skanning av låret til Jordan Henderson i morgen for å sjekke hva eventuelt problemet er.


Adam Lallana

Fjernsynsbildene viste at Adam selv tilsynelatende ba om å bli byttet ut rett før han ble erstattet med Fabinho etter 70 minutter. På BT Sport prøvde man å lese på leppene og at han hadde nevnt ordet «calf», baksiden av leggen, til Jürgen Klopp. Før Liverpool greide å gjennomføre byttet fikk han ytterligere en smell, men det ble ikke nevnt noe om skadeproblemer i intervjuer etter kampen. Forhåpentligvis dreier det seg om å være sliten etter den første kampen fra start på lenge, heller enn noe med en skade.


James Milner

I en bisetning i sitt intervju rett etter kampen nevnte Jürgen Klopp at «Millie var helt fint før kampen men kjente noe som gjorde at han ble byttet ut». Vi har heller ikke sett noen oppdatering på hva som skulle være problemet for James Milner.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]