Klatrer på UEFA-rankingen

Liverpool ligger an til å havne i seedingpulje 2 om de kvalifiserer seg for gruppespillet i Champions League neste år.

2. okt 2018 kl 11.29 Einar Kvande

Etter at Liverpool har fått strøket ett år ute av Europa er de røde før kampen mot Napoli oppe på 13. plass og sikkert inne i seedingspulje 2 foran Champions League neste sesong. Drømmen er selvsagt å vinne Premier League og/eller Champions League, og dermed havne i seedingspulje 1.

Liverpool har i to av tre sesonger under Jürgen Klopp hatt svært gode resultater i Europa, hvor de var tapende finalist i Europa League i 2015/16 og tapende finalist i Champions League forrige sesong. Dette har spedd solid med poeng på Liverpools konto.

Liverpool ligger per dags dato foran klubber som Manchester United og Tottenham på UEFA-rankingen. United er på 16. plass og Spurs på 22. plass.

Ser vi på klubbene i Liverpools Champions League-gruppe, så finner vi morgendagens motstander, Napoli, like bak Liverpool på 15. plass. Paris Saint-Germain er gruppens best plasserte klubb, oppe på 7. plass, mens Røde Stjerne har klatret til 83. plass.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]