– Klopp har rett til å være misfornøyd med måten vi spilte på

Virgil van Dijk har forståelse for at manageren krever mer.

23. okt 2018 kl 08.28 Arild Skjæveland

Liverpool vant 1-0 borte mot Huddersfield, og holdt nullen for sjette gang på ni ligakamper denne sesongen, men Jürgen Klopp var langt ifra fornøyd med hvordan guttene hans spilte.

Virgil van Dijk har forståelse for det.

– Han har rett til å være misfornøyd. Han er sjefen, og krever det beste fra oss. Han ønsker det beste for klubben, og vil at vi skal spille bra, sier forsvarssjefen i et intervju med Liverpool Echo.

– Du kan ikke dominere i hver kamp og alltid spille bra, men med tanke på hvordan vi spilte var det et bra utfall at vi holdt nullen. Det er fint, men vi kunne ha gjort det bedre, og gjort ting enklere for oss selv.

– Til tider så Huddersfield farligere ut enn de var, men de hadde sine øyeblikk der de kunne ha scoret om ting hadde stemt bedre.

Tøft etter landslagspause

Mot Huddersfield scoret Mohamed Salah sitt første mål på bortebane denne sesongen.

– Det var viktig for alle, men selvsagt bra for ham at han scoret.

– Jeg var veldig glad på hans vegne, men jeg tvilte aldri på at han kom til å score igjen, for han er en så god spiller, sier han.

Virgil mener John Smith’s Stadium er et sted en kan snuble etter en landslagspause.

– Det er vanskelig etter en landslagspause. Du får bare trent sammen i en eller to dager for å forberede deg best mulig. Jeg mener vi gjorde det. Vi må bare være glade for at vi vant, for disse kampene er veldig viktig for oss.

– Vi visste at det kunne være en felle, og vi visste om styrkene deres, som de viste til tider.

Ser mot Champions League

Onsdag er det Champions League igjen, når Røde Stjerne kommer til Anfield. Det er en kamp som må vinnes, etter at Napoli stakk av med seieren i sluttminuttene sist.

– Det er det vi prøver på. Jeg tror alle gir alt de har. Vi har selvsagt ting vi kan forbedre i angrep og i forsvar. Onsdag vil bli en god kamp å spille i, mot en veldig god motstander. Det er en ny Champions League-kveld på Anfield, og jeg er sikker på at vi vil ha kommet oss etter helgen, og er klare.

– Vi må respektere motstanderen. De er i Champions League, den beste turneringen i Europa utenom Premier League. Det vil bli en tøff kamp, sier 27-åringen.

Liverpool - Røde Stjerne spilles onsdag kl. 21.00, og vises på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]