Pressekonferanse:– Jeg er ganske sikker på at Naby ikke blir tilgjengelig

Jürgen Klopp kastet lys over skadesituasjonen.

19. okt 2018 kl 14.13 Einar Kvande

Du kan se pressekonferansen direkte i videovinduet over.

Om skader

– Flere av guttene trente i går, så vi får se hvordan de reagerer på det. Jeg er ganske sikker på at Naby ikke blir tilgjengelig. Med resten får vi vente og se.

Om Van Dijk

– Fotballspillere spiller ganske ofte med en eller annen form for smerte. Han har ingen problemer lenger.

Om David Wagner og Huddersfield

– Gratulerer med dagen, David! Han er 47 år i dag. Han ser litt eldre ut! De har spilt to sesonger så langt - en prestasjonsmessig og en resultatmessig. De er i god form. Vår analysesjef sier at de er mye sterkere enn ventet. Det var grunnen til at jeg brukte ordet "felle". De hadde ballen mer enn Tottenham. Det blir en strålende stemning på stadion, så vi må være klare. Å rykke opp med Huddersfield er et mirakel. Holde seg i Premier League er et mirakel. Klarer de det igjen denne sesongen har David et hat-trick av mirakler!

Om forberedelsene

– Du må ut med masse informasjon i løpet av to dager. Vi må få spillerne inn på den samme veien igjen. De har vært ute på landskamper, og benyttet ulike systemer og spilt etter ulike ideer.

Om Trent Alexander-Arnolds reaksjon på å bli vraket mot Manchester City

– Han er vår gutt, og en strålende spiller. Han er smart nok til å forstå situasjonen. Han kom tilbake i god form og i godt humør. Han fikk noen minutter i en spesiell kamp mot Spania, og er i en god forfatning vil jeg si.

Om kritikken mot Nations League

– Ønsker vi opera hver kveld eller hver andre måned?

Om Fabinho

– Han er nær førstelaget. Jeg har ikke sett ham på 10 dager nå, så da er det vanskelig å bedømme ham. Men han har aldri vært langt unna laget. Han må bare bli vant til en del ting. Jeg har opplevd det samme tidligere - Gundogan spilte ikke på et halvår. Grunnen til at han ikke spiller er at andre spillere er i bedre form for øyeblikket.

Om Lallana

– Forhåpentligvis har ingen glemt hvor god han var før han ble skadet. Han er ekstremt nær startoppstillingen. Om han starter får vi se. Han er en reell valgmulighet igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]