Raste da han gikk av banen etter 4-1-seieren

Alisson Becker innrømmer at han var «veldig sint».

31. okt 2018 kl 13.17 Arve Vassbotten

Scoringen til Callum Paterson etter 77 minutter mot Cardiff var det første målet som er sluppet inn på Anfield siden februar. 918 minutter holdt det, og var 16 minutter unna ny klubbrekord.

– Da jeg kom av banen var jeg definitivt veldig sint for å ha sluppet inn, sier Alisson Becker ifølge Liverpool Echo etter 4-1-seieren.

– Målet til hele laget er å holde buret reint, så det er frustrerende å slippe inn mål. Men det viktigste er resultatet, seieren er viktigst for meg, understreker han.

– Det er blandede følelser. Man blir sint for å slippe inn, men det blåser raskt over. Vi var veldig uheldige med målet vi slapp inn. Den gikk via en mann, og det var egentlig ikke noe forsvaret kunne gjort, sier han.

Junior Hoilett slo et lavt innlegg inn i boksen, som gikk via van Dijk, og Paterson kastet seg fram og fikk en tå på ballen rett foran Alisson, som fikk den mellom beina.

Hjelp av brasilianske venner

Til tross for scoringen er det ingen Liverpool keeper som har sluppet inn færre mål en Alissons fire på sine ti første kamper i serien. Han gir æren til sine brasilianske venner for at han har funnet seg så raskt tilrette i klubben etter overgangen fra Roma.

– Det hjelper mye på for å finne seg til rette. Det er ikke enkelt å komme fra en by eller kultur, og komme til et annet land. Været er annerledes og alt endrer seg, man må tilpasse seg alt og et nytt språk.

– Å ha brasilianerne her hjelper meg, og det hjelper familien min også. Min kone sosialiserer også mye med mine brasilianske lagkameraters koner, sier han om Fabinho og Roberto Firmino.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]