Reagerer på valget av dommer

Carlo Ancelotti er ingen fan av ungareren.

2. okt 2018 kl 20.18 Arild Skjæveland

UEFA har satt opp Viktor Kassai fra Ungarn som dommer i onsdagens kamp mellom Napoli og Liverpool.

Napoli-sjef Carlo Ancelotti skulle gjerne satt at en annen mann fikk akkurat den jobben.

– Dommeren bringer frem dårlige minner fra min forrige klubb. Jeg er overrasket over valget av dommer. Tid leger sår, men det har gått for kort tid, sier Ancelotti ifølge Liverpool Echo.

Kassai dømte semifinalen mellom Bayern München og Real Madrid i 2017. Da fikk Bayerns midtbanespiller Arturo Vidal et strengt idømt rødt kort, før Cristiano Ronaldo scoret et mål i ekstraomgangene som var soleklar offside.

VIST UT:
VIST UT:  Arturo Vidal ble utvist i semifinalen i 2017.

Frykter Salah

Mye har blitt sagt og skrevet om Mohamed Salahs form denne sesongen. Ancelotti frykter uansett egypteren før onsdagens kamp.

– Jeg vet ikke om han er 70 eller 80 prosent, men det endrer ikke at han er en spiller av topp kvalitet, og han vil bli veldig skummel.

Han snakker varmt om Liverpools manager.

– Jürgen Klopp er en vanskelig motstander. Lagene hans har en klar identitet. De er veldig dynamiske, aggressive og direkte når de angriper. Liverpool har et veldig farlig angrep, og spesielt på kontringer, så dersom vi ønsker å vinne må vi hindre kontringer.

– De er et av de beste lagene som er. De kom til Champions League-finalen i fjor, og i år har de startet veldig bra, og ser godt organisert ut. Vi er også i topp fysisk form, så jeg forventer en intens kamp.

– Det er en viktig kamp, men ikke avgjørende. Vi må ta de tre poengene etter at vi mistet to mot Røde Stjerne.

Napoli - Liverpool spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]