Slik gikk det i landskampeneRobertson tapte i Israel

Det ble tap for Robertson og Wilson torsdag kveld.

11. okt 2018 kl 23.58 Arild Skjæveland

Landslagskampene er i gang, og i kveld ble de første kampene i denne runden av UEFA Nations League spilt.

Skottland med landslagskaptein Andy Robertson på venstrebacken fikk en god start i forrige landslagspause, da de slo Albania 2-0 hjemme på Hampden Park. Torsdag kveld var det bortekamp mot Israel på Sammy Ofer Stadion i Haifa.

Charlie Mulgrew ga skottene ledelsen midtveis i første omgang, men Dor Peretz fra Maccabi Tel Aviv utlignet like etter pause. Med et kvarter igjen å spille scoret Celtics ettertraktede spiller Kieran Tierney et selvmål, og Israel vant kampen 2-1. Robertson fikk det gule kortet på slutten.

Søndag skal Skottland spille privatlandskamp mot Portugal på Hampden Park.

Wilson fra start

Harry Wilson har fått mye oppmerksomhet etter prestasjonen sin på Old Trafford i ligacupen, og fikk sjansen fra start for Wales i privatlandskampen hjemme mot Spania.

Wilson fikk én omgang før han ble byttet ut, i en kamp Spania vant 4-1. Ben Woodburn ble sittende på benken i hele oppgjøret.

Wales sin neste kamp er i Nations Cup, og Irland er motstander i Dublin. Den kampen spilles neste tirsdag.

Solanke scoret for U21

Dominic Solanke scoret ett av målene da England U21 slo Andorra hele 7-0 i en EM-kvalifiseringskamp. Scoringen kom like etter at han kom inn som innbytter.

Med det resultatet sikret det engelske U21-laget seg en plass i neste års mesterskap i Italia og San Marino.

Curtis Jones spilte for U18 i en 4-0 seier over Sverige, mens Rafael Camacho spilte 72 minutter da Portugal U20 spilte 1-1 mot Sveits i en U20 VM-kvalifisering, rapporterer Liverpoolfc.com.