Ryan Kent storspiller i Skottland

Var banens beste spiller og gjorde sitt andre mål for Rangers i helgen.

8. okt 2018 kl 12.47 Einar Kvande

Ryan Kent fulgte opp en strålende kamp i Rangers 3-1 seier over Rapid Wien i Europa League på torsdag med å bli kåret til banens beste spiller da Glasgow-klubben slo Hearts med samme siffer i går. 21-åringen sendte Steven Gerrards mannskap i føringen allerede etter tre minutter, da han enkelt kunne rulle ballen i åpent mål.

– Han fortjente å bli kåret til banens beste, han fortjente scoringen og jeg er glad på hans vegne. Vi må gi Rangers kreditt for at de har gitt Ryan muligheten, og vi må også takke Liverpool for å la oss få låne ham. For øyeblikket fungerer dette veldig bra for oss begge, slo manager Gerrard fast etter kampen.

Ovie Ejaria fikk 66 minutter på banen for Rangers i denne matchen.

En annen utlånsspiller som gjør det bra i Skottland er veterankeeperen Adam Bogdan. Han holdt buret rent for fjerde kamp på rad da Hibernian slo Hamilton hele 6-0 på lørdag.

Holder vi oss til keepere, så var Loris Karius i aksjon da Besiktas spilte 2-2 mot Konyaspor på søndag. Etter rapportene burde Karius har gjort det bedre på Konyaspors andre mål.

Byttet ut etter første omgang

I Tyskland spilte Allan for Eintracht Frankfurt mot Hoffenheim på søndag. Dette var brasilianerens andre start for utlånsklubben, men det gikk ikke så bra for midtbanespilleren, som ble byttet ut til pause i 2-1 seieren.

I Frankrike var Sheyi Ojo igjen innbytter for Reims. Det rapporteres at unggutten hadde et sent men godt innhopp i den målløse kampen mot Nimes på lørdag. Han fikk tolv minutter på banen.

Fullt så bra gikk det ikke for Taiwo Awoniyi i KAA Gent, som ble knust hele 5-1 av Genk. Nigerianeren var ineffektiv og ble byttet ut etter 66 minutter, ifølge rapportene.

I Premier League misbrukte Danny Ings en kjempesjanse da Southampton tapte 3-0 for Chelsea på søndag. Spissen klarte på merkverdig vis å skyte over tverrliggeren fra et par meters hold.

I Championship kom Harry Wilson inn fra benken og spilte de siste 36 minuttene for Derby da det ble 1-1 mot QPR på lørdag.

Sitt lags beste

Herbie Kane var med da Doncaster tapte hele 4-0 for Fleetwood i League One, men til trøst ble han kåret til sitt lags beste spiller.

Corey Whelan spilte hele kampen da Crewe tapte 1-0 for ligalederen i League Two, Lincoln.