Salah, Milner og Van Dijk ser ut til å bli klare

Jürgen Klopp har fått gode nyheter.

16. okt 2018 kl 00.01 Arild Skjæveland

Da James Milner haltet av banen etter en halvtime mot Manchester City var det ventet at han ville være ute i minst tre uker – kanskje opptil en måned.

Nå ser det ut til at veteranen på 32 år blir spilleklar allerede til helgens kamp mot Huddersfield. Det rapporterer David Maddock i The Mirror.

Midtbanespilleren er langt foran skjema, og har fått det grønne lyset fra klubbens medisinske apparat om at han kan spille på lørdag. Han var ikke avbildet på mandagens treningsbilder fra Melwood, og trener nok alternativt inntil videre.

Ikke alvorlig for Salah og Van Dijk

Mohamed Salah og Virgil van Dijk ble sendt hjem etter én kamp hver for sine landslag. Salah med en muskelskade, og Van Dijk med den gamle smellen i ribbeina som han har slitt med en stund.

Begge ser ut til å rekke kampen mot David Wagners menn. Salah sin skade skal ikke være alvorlig, og han er ventet tilbake i trening før torsdag.

Ronald Koeman sa på en pressekonferanse at Van Dijk kom til å bli klar til kampen mot «the Terriers». Han skulle kun spille mot Tyskland, og så sendes tilbake til Melwood.

Huddersfield - Liverpool spilles lørdag kl. 18.30 og sendes på TV 2 Sport Premium

Har du innspill til journalisten?
[email protected]