Salah returnerer til Liverpool

Det melder det egyptiske fotballforbundet i en pressemelding.

13. okt 2018 kl 12.25 Einar Kvande

Salah fikk en strekkskade i det 88. minutt av Egypts 4-1 seier over Swaziland i kvalifiseringen til Afrikamesterskapet fredag kveld, og måtte få behandling på sidelinjen før han kom inn på banen igjen. 26-åringen måtte forlate banen igjen på overtid, og Egypt fullførte kampen med 10 mann etter å ha brukt alle sine bytter.

«Javier Aguirre har bestemt seg for å la Mohamed Salah returnere til klubben sin, og han vil ikke ta del i kampen mot Swaziland på tirsdag, slik at han får mer hvile», heter det i pressemeldingen fra det egyptiske fotballforbundet ifølge Goal.com.

«Under den forrige kampen mot Swaziland klaget Salah over at han følte på en muskelskade. Han ble undersøkt, og en scan ble gjennomført etter kampen», heter det videre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]