Begge Liverpool-spillerne scoret da Nederland knuste Tyskland

Virgil van Dijk stanget Nederland i ledelsen i første omgang, og Georginio Wijnaldum fastsatte sluttresultatet til 3-0 på overtid. Se begge målene her!

13. okt 2018 kl 21.44 Einar Kvande

Landslagskaptein Van Dijk scoret sitt andre landslagsmål i sin 22. landskamp. Liverpool-stopperen reagerte kjappest på returen etter at et hjørnespark ble headet i tverrliggeren av tidligere Liverpool-spiller Ryan Babel, og stanget ballen i det tomme buret etter 29 minutters spill.

Georginio Wijnaldum var også med fra start for Nederland i Nations League-kampen mot Tyskland på Johan Cruyff Arena i Amsterdam. Van Dijks scoring var den eneste i første omgang, selv om begge lag hadde muligheter til å score ytterligere mål.

Tyskland presset på for en utligning i andre omgang, noe som ga vertene mange kontringssjanser. Memphis Depay doblet ledelsen på en av disse kontringene, og Wijnaldum fastsatte sluttresultatet til 3-0 på overtid da han fintet bort det som var av tyske forsvarsspillere og satte ballen lavt og hardt i hjørnet. Hans 9. landslagsmål på 51 landskamper.

Både Van Dijk og Wijnaldum spilte meget bra, og dokumenterte god form.

90 minutter for Mané

Sadio Mané spilte hele kampen, men kom ikke på scoringslisten, da Senegal slo Sudan 3-0 i en kamp i kvalifiseringen til Afrikamesterskapet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]