Skadeoppholdet blir ikke langt

Ungt stortalent kan puste lettet ut.

12. okt 2018 kl 15.17 Einar Kvande

Mange fryktet det verste da Bobby Adekanye haltet av banen da Liverpool U19 spilte uavgjort mot Napoli i UEFA Youth League tidligere denne måneden.

Liverpool FC føler seg imidlertid nå trygge på at skadeoppholdet til nederlenderen ikke blir av den langvarige sorten, melder Liverpool Echo.

Adekanye fikk en ankelskade i uavgjortkampen i Napoli. 19-åringen scoret forøvrig Liverpools mål, før han måtte hjelpes av banen i første omgang. Etterpå forlot han stadion på krykker.

Adekanye måtte stå over da Liverpool U23 tapte 1-0 for West Bromwich i Premier League Cup sist helg. Men undersøkelser viser at skaden ikke er alvorlig. Det er likevel ikke satt noe tidskjema for når angriperen kan være tilbake i spill.

Dette var andre gang på kort tid at Adekanye får en skade. Nederlenderen ble båret av banen med oksygenmaske da han skadet kneet sitt i U23-kampen mot Arsenal forrige måned. Men etter at hevelsen gikk ned kunne man slå fast at skaden ikke var alvorlig, og Adekanye var tilbake på banen igjen allerede i 3-1 seieren over Chelsea helgen etter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]