Ofrer ikke januarvinduet en tanke nå

Simon Mignolet konsentrerer seg om å være klar dersom sjansen skulle komme.

17. okt 2018 kl 21.53 Arild Skjæveland

Mye tydet på at Simon Mignolet skulle få en overgang i sommer, etter å ha mistet plassen til Loris Karius i januar – som igjen ble erstattet av Alisson Becker i sommer.

Men det var tyskeren og Danny Ward som fikk gå, og Mignolet måtte finne seg i å være andrekeeper. 30-åringen har ikke lagt skjul på at situasjonen ikke er optimal, men vil ikke snakke om januarvinduet nå.

– Jeg skal bare dra tilbake til Liverpool og jobbe hardt. Vi har en kamp mot Huddersfield vi skal forberede oss til, og jeg vil alltid være der for laget, sier Mignolet til Sky Sports.

– Det er det eneste jeg kan gjøre for øyeblikket. Jeg tenker ikke på fremtiden min nå, sier han videre.

Én kamp denne sesongen

Mignolet fikk sjansen mot Chelsea i ligacupen. Der ble det exit – og Jürgen Klopp vil bruke Alisson Becker i både Champions League og ligaen. Forrige sesong roterte manageren på sine målvakter i større grad.

– Det eneste jeg kan gjøre er å vente på sjansen min og jobbe hardt på trening. Jeg vil alltid være klar, selv om jeg ikke spiller. Jeg forbereder meg på samme måte, og når sjansen kommer må du ta den.

Mignolet fikk verdifull kamptrening på tirsdag, da han voktet målet i Belgias landskamp mot Nederland. Den kampen endte 1-1.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]