Trio kan være ute for City

Manchester City kan måtte klare seg uten tre viktige spillere på Anfield, men Sergio Aguero kom helskinnet gjennom Champions League-kampen mot Hoffenheim på tirsdag.

4. okt 2018 kl 17.30 Einar Kvande

Ilkay Gundogan måtte imidlertid forlate banen med skade under Citys seier over Hoffenheim tirsdag kveld. Den tyske landslagsspilleren haltet av banen midtveis i annen omgang i 2-1 seieren på Rhein-Neckar Arena, og ble erstattet av Bernardo Silva. Det skal dreie seg om en hamstringskade, og derfor regnes han som tvilsom til kampen på Anfield søndag ettermiddag.

Manchester Evening News melder at Gundogan vil bli fulgt opp av Citys medisinske stab, for å komme frem til det fulle omfanget av skaden.

Kampen på Anfield kommer trolig også for tidlig for Kevin de Bruyne, som var tilbake i trening tidligere denne uken. Lokalavisen i Manchester skriver at belgieren neppe vil bli risikert allerede mot Liverpool.

Benjamin Mendy regnes også som tvilsom til oppgjøret på Anfield, selv om Pep Guardiola ikke utelukker at forsvarsspilleren kan spille kampen.

Sergio Aguero fullførte 90 minutter mot Hoffenheim, og beroliget dermed City-supporterne etter at han har slitt med en hælskade.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]