Vi fulgte kampenU23 tapte etter elendig førsteomgang

Dette er laget Liverpool stiller med:

Grabara, N. Williams, Lewis, Johnston, Juanma, Chirivella, Adekanye, Virtue, Millar (McAuley 71), Jones, Camacho.

Benk: McKenzie-Lyle, Masterson, Christie-Davies, Gallacher

Sluttrapport

Liverpool taper 2-1 mot tabelljumbo Blackburn, som tar sin første seier for sesongen. I den første omgangen handlet nesten alt om the Rovers, som burde ha ledet mer enn 2-0.

Neil Critchleys gutter hevet seg mange hakk etter pause, og skapte langt flere sjanser. Reduseringen kom også, og Adam Lewis hadde to forsøk i treverket.

På overtid fikk Blackburn et straffespark som Kamil Grabara reddet. Til tross for det kan nok Liverpool føle at de burde ha fått med seg ett poeng fra denne kampen, med tanke på andreomgangen.

2. omgang

90. min: Grabara kommer opp på frisparket, og er nær ved å score! Ballen går over mål, og det er det siste som skjer.

90. min: Seks minutter på overtid, og Liverpool har frispark i farlig innleggsposisjon. Kom igjen, Adam Lewis.

90. min: Grabara redder straffen! Den polske keeperen går riktig vei og stopper forsøket.

90. min: Fire minutter på overtid får Blackburn straffespark. Det er litt uklart hva dommer blåser for der – Juanma ser ut til å vinne ballen med en god takling.

90. min: Chirivella roper på straffe, men får bare corner.

89. min: Liverpool presser på for utligning. Curtis Jones banker til fra 18 meter men forsøket blir blokkert. Ballen blir så løftet inn i feltet men Blackburn forsvarer seg heroisk.

87. min: Så nære! Adam Lewis tar frisparket og treffer stanga! Andre gang han treffer treverket.

85. min: Blackburns andre målscorer blir utvist for to gule kort. Jack Evans river ned Adekanye og vises ut. Liverpool har frispark i brukbar posisjon.

84. min: Stor sjanse til vertene, men Grabara gjør en god redning med beina.

77. min: Oppgjøret er mer jevnspilt nå og trykket fra Liverpool har roet seg.

72. min: Liverpool roper på straffespark når Virtue går i bakken etter en duell, men får bare hjørnespark. Det blir det ingenting av.

71. min: McAuley kommer inn for Millar.

63. min: 2-1 VIRTUE! Der sitter reduseringen! Camacho prøver seg, og Matty Virtue er på plass og header inn reduseringen. Den var fortjent etter denne andreomgangen.

61. min: Adam Lewis treffer tverrleggeren med et frispark. Veldig nære nå.

57. min: Virtue får en brukbar sjanse etter en corner fra Lewis, men ballen går til side for mål.

55. min: De unge røde har startet mye bedre etter pause. Kommer til flere innlegg og småfarligheter. Det ligger en scoring i lufta nå.

51. min: Chirivella har vært bra i starten i denne andreomgangen, og ligger mye høyere i banen.

47. min: Chirivella med en kjempepasning som nesten når frem til Matty Virtue inn i feltet.

46. min: Vi er i gang med de siste 45. Nå må Liverpool opp et par hakk.

Pause

En skulle ikke tro det var Blackburn som var tabelljumbo basert på denne omgangen.

Liverpool har slitt veldig i denne omgangen, og først i de fem siste minuttene før pause kom de i gang. Blackburn kunne ha ledet med mer enn de to målene de leder med, og det ville ikke vært urettferdig dersom stillingen var 4-1 til pause.

Først i omgangens siste minutt kom Liverpool til sjanser. Først ved Liam Millar som headet over fra strålende posisjon, og så Adam Lewis som skrudde sitt forsøk til side for mål.

Blackburn har vært det klart beste laget, og Critchleys gutter må opp mange hakk etter pausen.

1. omgang

45. min: Bedre av Liverpool nå. Adam Lewis med et veldig bra forsøk med høyrefoten, like til side for mål.

45. min: I omgangens siste minutt kommer Liverpools første sjanse. Chirivella slår ut til Virtue som slår et glimrende innlegg inn i boksen. Liam Millar får gå opp helt alene på sju meter, men kommer ikke over ballen og header over.

42. min: Liverpool triller mye ball, men kommer ingen vei.

37. min: Blackburns offensive midtbanespiller drar seg forbi Juanma og kommer til skudd. Forsøket er bra, men vinkelen er for skrå og den går like til side for mål. Vertene er nærmere 3-0 enn Liverpool har vært redusering.

35. min: Blackburns målvakt har fortsatt ikke gjort en redning i denne førsteomgangen.

28. min: Endelig en Liverpool-sjanse. Camacho vender opp på venstrekanten og sender en blanding av et skudd og innlegg mot lengste stolpe. Der ligger Liam Millar, men han når ikke frem.

25. min: De unge røde har hevet seg litt etter 2-0, men har ikke skapt noen store sjanser.

17. min: 2-0 Blackburn. Vertene angriper på høyrekanten, og ballen spilles inn foran mål. Venstreback Jack Evans er på bakre stolpe og tvinger ballen inn. Ledelsen er fortjent..

16. min: De unge røde har ikke klart å skape noe som helst i starten her.

11. min: Blackburns kraftige spisser gir Liverpool problemer hver gang de angriper.

5. min: 1-0 Blackburn. Blackburns midtbanespiller Davenport plukker opp på ballen på 25 meter, avanserer et par meter og skyter lavt og hardt ned i hjørnet. Grabara er etter den, men klarer ikke å stoppe forsøket.

4. min: Blackburn har sett farlige ut i starten her, og det er like før Liverpool scorer selvmål. Grabara gjør en god redning.

2. min: Blackburnspilleren får ballen på mål, men Grabara er fint nede og redder og gir ikke retur.

2. min: Blackburn får frispark i veldig god posisjon. Ca 17 meter fra mål.

1. min: Kampen er i gang.

Neil Critchleys unggutter spiller borte mot Blackburn Rovers mandag kveld.

De unge røde har fått en dårlig start på sesongen, og har kun ni poeng etter åtte spilte kamper. Kveldens motstander har gjort det enda dårligere, og ligger helt sist. Laget har enda ikke vunnet en kamp i årets sesong, og ligger sist med tre poeng på åtte kamper.

Kampen har avspark kl. 20.00 norsk tid, og sendes på LFCTV Go. Vi kommer til å oppdatere denne saken med de viktigste hendelsene.