– Vi spilte ikke bra, og fikk som fortjent

Gini Wijnaldum mener laget må lære fra det som skjedde onsdag kveld.

4. okt 2018 kl 08.35 Arild Skjæveland

Det var lite som stemte for Liverpool onsdag kveld, og Gini Wijnaldum mener at laget fikk seg en virkelighetssjekk etter at bortimot alt har gått på skinner så langt i sesongen.

– Du er alltid skuffet når du taper en kamp. Vi spilte ikke bra, og de fortjente å vinne. De hadde en stor sjanse før målet. De hadde mer ro med ballen enn oss, forsvarte seg bra, og stoppet oss fra å skape sjanser. Vi hadde ingen god dag, og de fortjente seieren, oppsummerer nederlenderen til Liverpoolfc.com.

Noe å lære fra

Wijnaldum mener tapet er noe de vil lære fra.

– Det er en god kamp å ta lærdom fra, og det vil vi gjøre. Vi skal analysere kampen og se hva vi kan gjøre bedre. Vi vet hva vi kan, og har fortsatt selvtillit, men dette var en virkelighetssjekk.

– Vi stresset for mye heller enn å holde på ballen og vente på de riktige øyeblikkene. De spilte bra, beholdt roen, spilte ball og ventet på det rette tidspunktet. Derfor var de så bra. Vi har gjort det bedre denne sesongen, så kan gjøre det, men vi må gjøre det i alle kamper. Derfor er alle så skuffet, fordi vi forventer mer. Det skjedde ikke, men det er fortsatt fire kamper igjen.

Liverpool er nå på 2. plass i gruppe C, ett poeng bak Napoli. Paris Saint-Germain knuste Røde Stjerne 6-1, og ligger på 3. plass. Nå venter to kamper mot Røde Stjerne for LFC i Champions League etter landslagspausen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]