Både Neymar og Mbappe kan rekke Liverpool-kampen

Skadene PSG-stjernene fikk under landslagsspill i går skal ikke være alvorlige.

21. nov 2018 kl 12.39 Einar Kvande

Både Neymar og Kylian Mbappe måtte gå ut med skader under spill i privatlandskamper for henholdsvis Brasil og Frankrike i går kveld.

Paris Saint-Germain har imidlertid nå fått gode nyheter, i form av meldinger om at skadene ikke er så ille som først fryktet. Det melder Goal.com.

Neymar ble byttet ut med det en trodde var en lyskeskade bare noen minutter ut i Brasils kamp mot Kamerun, mens Mbappe fikk en smell i den ene skulderen mot Uruguay.

Positive rapporter

Nå har PSG mottatt positive rapporter om begge spillerne. Neymar har selv skrevet på sin Instagram-konto at han ikke tror skaden er alvorlig, mens den franske landslagssjefen, Didier Deschamps, tonet ned Mbappes skulderskade.

– Han kjente smerte i skulderen etter at han falt, og må gjennom undersøkelser onsdag morgen. Men vi er ikke så veldig bekymret. Det var et støt, som forårsaket smerte, men jeg tror ikke det er snakk om noen vridning eller avrivning.

PSG møter Liverpool til en meget viktig kamp i Champions League-gruppe C om en uke. Før den tid skal PSG møte Toulouse på Parc des Princes på lørdag, mens Liverpool gjester Watford samme dag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]